Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
309 träffar
Populärast
Visar 24 av 309 produkter

Barntallrikar & barnskålar, fina tallrikar & skålar för barn & bebis.

När barn ska äta kan vad som helst hända. Maten kommer att hamna lite överallt, besticken kommer användas till lite allt möjligt och tallrikar och skålar kan snabbt hamna på golvet. Tursamt nog finns det gott om barntallrikar i både porslin och plast som klarar av denna hantering. Här på denna sida har vi på BabyWorld samlat ihop ett stort utbud av tallrikar och skålar som barn kan använda. De är dessutom roligare än de vanliga tallrikarna som alla stora barn och vuxna äter på.

Köp ny tallrik till ditt barn

Vårt utbud av barntallrikar består av alla möjliga roliga tallrikar med fina motiv. Du hittar tallrikar med populära karaktärer från Disney, tuffa superhjältar, lustiga djur och fina färger. Förutom just Disney har vi hämtat in tallrikar och skålar från varumärken som Rätt Start, Done by Deer, Munchkin och många fler. Vi har inte bara samlat in barntallrikar i plast och porslin. Hos oss kan du även hitta passande barnbestick, tjusiga haklappar, hållbara muggar och flaskor samt skyddande underlägg. Vi har helt enkelt allt du behöver för att ditt barn ska kunna äta på ett roligt och säkert sätt. Naturligtvis har vi mycket mer än bara produkter för barn som vill äta och dricka. Kolla gärna in alla våra leksaker, barnvagnar, möbler till barnrummet eller andra produkter som passar utmärkt för barn och föräldrar. När du handlar hos oss kan du alltid räkna med att få bra priser och produkter som håller hög kvalitet. Vi arbetar kontinuerligt med att hitta bra varumärken vars produkter klarar av de höga krav som vi och våra kunder ställer. Idag kan du hitta runt 10 000 olika artiklar i vårt sortiment och vi blir hela tiden större. Om det finns något du undrar kring våra produkter, tveka inte att skriva till oss genom chatten!

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer