Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
11 träffar
Populärast
Visar 11 av 11 produkter
1

Underlägg för barn - Silikonunderlägg & andra matunderlägg

Låt barnet utforska mat på sitt eget härliga och kladdiga sätt utan att oroa dig för ytan under. Med snygga underlägg skyddar du bordet från fläckar och missfärgningar från mat. Med roliga och färgglada utseenden kommer de göra matstunden till en härlig stund både för barnet och dig själv. Vad sägs om en gullig elefant eller en brummande bil? Genom att föra in spännande färger och former kommer det vara lättare att fånga barnets uppmärksamhet och göra matningen roligare.

Köp nytt bordsunderlägg

Förutom att vara kreativt designade är underlägg för barn dessutom ofta tillverkade i ett material som skapar friktion mot bordet och tallriken. På så sätt stannar allt på plats utan att glida runt under måltiden. Här hittar du till exempel bordsunderlägg för barn från Twistshake som är utvecklad för att användas med tallrikarna från samma varumärke. När underlägget fäster sig mot bordet är tallriken nästintill omöjlig att flytta när den väl sitter på plats. Då riskerar ni inte att tallriken kastas iväg mitt under måltiden eller att all mat hamnar över barnet eller bordet.

Bordsunderlägg för barn passar även för pyssel och skapande

Bordsunderlägg är ett mångsidigt tillbehör som också passar utmärkt när dina vill måla och pyssla. På så sätt slipper du tråkiga sträck och fläckar från pennor eller lera som inte går att tvätta bort. Det gör även att färgpaletter och vattenglas för vattenfärg står stadigare på plats och inte trillar ner på golvet. Välj ett underlägg som du tror att ditt barn kommer att älska. När du beställer från oss kan du räkna med snabb leverans och personlig rådgivning om du skulle behöva hjälp. Vill du hellre besöka någon av våra fysiska butiker är du varmt välkommen till oss!