Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Barnsäkerhet

Skydda barnen med barnskydd
Barn är ömtåliga och kan lätt skada sig om de råkar ramla eller slå i huvudet. Minimera risken genom att beställa våra praktiska barnskydd. Här kan du hitta både hörselskydd till bebis och barn samt användbara huvudskydd till bebis. Huvudskydden är som en vadderad mössa som skyddar bebisen huvud från att slå sig. Bebisar och barn leker och stojar och det finns alltid en risk att barnet ska råka slå i huvudet i en kant eller en dörr.

Filtrera

Beige
Blå
Grön
Gul
Orange
Rosa
Svart
Carlobaby
Cmee
Glimmis
Infoband
myFirst
Peltor
Reer
Scoot & Ride
Sororibus
Spectrafence
Xplora

Pris

31produkter

Skydda barnen på bästa sätt

Med ett huvudskydd kan du och ditt barn känna sig tryggt. För er som ska på konsert, ha en fest hemma eller något liknande är hörselskydd till barn väldigt viktigt att komma ihåg. Öronen hos barn är väldigt känsliga och det är viktigt att skydda barnen mot höga ljud. Att utveckla tinnitus är inte särskilt roligt men som tur är finns det bra barnskydd som minimerar risken. Våra hörselskydd till bebis och barn är anpassade i storlek och finns att köpa från bland annat Peltor.

Den första perioden som nybliven förälder är spännande och det är relativt enkelt att hålla bebisen under uppsikt eftersom han eller hon inte kan gå eller krypa än. Men snart så börjar de små lära sig krypa och gå, då förändras vardagen. De första stegen är vingliga och barnen ramlar. Med våra barnskydd som gåsele, kan du minimera risken för att barnen ramlar olyckligt. Selen är perfekt att ha med sig när ni är ute och går, inte bara på grund av ramlingsrisken. Men också för att du enklare kan ha koll på ditt barn så att hon eller han inte råkar gå vilse. Hitta allt du behöver för dig och ditt barn hos oss på BabyWorld!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16