Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Andningslarm

Känn dig trygg med andningslarm
Som nyblivna föräldrar är det många känslor att uppleva, framförallt en stor kärlek, glädje och lycka såklart, men många känner sig även oroliga. Särskilt under natten då barnet sover kan en del nyblivna föräldrar känna sig ängsliga "Sover bebisen?" "Har bebisen ont i magen" eller "Tänk om min bebis slutar andas" är tankar som ofta far genom huvudet. Känns dig tryggare och säkrare med ett andningslarm. Ett andningslarm till baby känner av hur barnets andning ser ut och varnar om andningen blir oregelbunden.

Filtrera

Blå
Grå
Snuza

Pris

3produkter

Smarta och mångfunktionella andningslarm

Här hittar du det populära andningslarmet Snuza, ett alarm som är medicinsktekniskt certifierat. Andningslarmet registrerar hur andningen ser ut och varnar om andningen är oregelbunden. Alarmet varnar dessutom om det inte registrerat rörelser under 15 sekunder. Just andningslarm Snuza vibrerar också för att aktivera barnet och du som förälder kan höra ett ljudlarm.
Andningslarm för spädbarn kan fästas direkt på blöjan och behöver varken sladdar eller eluttag för att fungera.

I vårt utbud av andningslarm för baby kan du hitta flera typer. Ett av våra populära alarm är Snuza Pico, ett avancerat alarm som ger dig möjlighet att övervaka barnets andning, temperatur och sovställning via din mobil. Andningslarmet varnar både om oregelbunden andning och även eventuellt fall.

Ett andningslarm till spädbarn kan ge stor trygghet och ett lugn när det är dags att sova. Nu behöver du inte sova oroligt och vakna upp flera gånger per natt för att titta till lillen. Alarmet låter så fort det är några oregelbundna andningsmönster eller andra bekymmer. Dessa andningslarm fästes i blöjan och vibrerar efter bara 15 sekunder av oregistrerad andning. Du får även ett ljudlarm efter 20 sekunder om ingen rörelse registrerats. Har du fler frågor om våra andningslarm för baby? Kontakta gärna vår kundsupport så kan vi garanterat hjälpa dig.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16