Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Spel & pussel


Det är sommarlov men regnet öser ner och allt verkar tråkigt. Men måste det vara så? Med roliga sällskapsspel och pussel blir det rena lekstugan att få vara inomhus! Vi erbjuder ett stort utbud av sällskapsspel för barn och hela familjen. Att spela spel tillsammans med barnen är riktigt roligt och det är lätt att bli häpen över hur mycket de små faktiskt kan. För dig med små barn har vi också ett brett utbud av roliga pussel.

Filtrera

Barnpussel
Barnspel
Golvpussel & Pusselmattor
Knoppussel
Blå
Grå
Grön
Rosa
Svart
Babblarna
Babyono
Bamse
Cam Cam
Djeco
Done By Deer
JaBaDaBaDo
Jollein
Kids Concept
Labyrint
Lanka Kade
Liewood
Martinex
Melissa & Doug
Micki
Peliko
Pippi Långstrump
Playshoes
Plus Plus
Sebra
Skip Hop
Teddykompaniet

Pris

106produkter

Pussel och spel

Pussel för små barn innehåller få pusselbitar som dessutom är större. Genom att klicka dig in på olika produkter kan du ofta se exakt för vilken ålder spelet eller pusslet är tänkt.

För dig som vill hitta roliga aktiviteter att göra tillsammans med hela familjen är just sällskapsspel familj ett bra tips. Du kan hitta storfavoriter som "Med andra ord", Kinaschack och Alfabet, anpassat för att passa även de yngre spelarna. Att spela spel tillsammans med mamma och pappa är det bästa barnen vet. Samtidigt som det är roligt, lär sig också barnen mycket, särskilt i olika typer av frågespel. 

Pussel är en annan rolig aktivitet som är väldigt populärt i alla åldrar. Kanske håller du själv på med ett 3 000-bitarspussel? Hitta passande pussel för dina barn och låt intresset växa! Pussel är dessutom något som är kul att göra tillsammans, man hjälper varandra. Vi erbjuder många olika pussel, vissa är väldigt lätta, andra mer avancerade. Pussel för barn har ofta motiv av kända Disneyfilmer och karaktärer från barnens favoritfilmer. Detta gör det extra kul att hitta pusselbitar som passar, motivet växer så småningom fram. Att pussla kan ge barnet en slags belöningskänsla när pusslet väl är lagt, en stolthet att få visa mamma och pappa. Hitta dina favoriter bland alla sällskapsspel och pussel redan idag!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30