Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Flygplan och helikoptrar

Leksaksflygplan är en lika populär leksak för barn i alla tänkbara åldrar. Vad kan väl vara roligare än att köra en alldeles egen leksakshelikopter eller göra en loop med ett leksaksflygplan för barn? Precis som att många barn älskar bilar och tåg så kittlar även flygplan och helikoptrar fantasin hos barn i alla åldrar. Att fantisera om att sväva bland molnen och kunna färdas varsomhelst utan att behöva ta hänsyn till vägar och vatten - det är drömmen för många, barn som vuxen! Låt ditt barn flyga så långt upp i himlen det bara går som ett riktigt flygaress med någon av alla våra roliga helikoptrar eller flygplan. De allra minsta barnen kommer verkligen att älska en fin leksakshelikopter eller ett flygplan i trä från de kända tillverkarna Brio och Melissa & Doug. De äldre barnen uppskattar de mer verklighetstrogna polishelikoptrarna eller en tuff radiostyrd helikopter som kan flyga på riktigt. Ta med helikoptern ut en fin sommardag och flyg tillsammans och tävla i vem som kan komma längst eller högst.

Filtrera

Pris

0produkter

Leksakshelikopter för barn


Låt fantasin flyga iväg hos ditt barn med någon av alla våra roliga flygplan och helikoptrar. För det lilla barnet som ska pottränas finns även skojiga flygplansformade pottor - allt för att göra toalettbesöket lite roligare. Fånga tjuvar med en verklighetstrogen polishelikopter eller styr din radiostyrda helikopter upp i luften - bara fantasin sätter gränserna. Från Fisher Price hittar du också roliga leksaksflygplan - komplett med passagerare och bagage. Skicka de små figurerna på semester och äventyr och dröm er bort till sommarens semesterresor eller andra äventyr som fantasin kan utforma. Leksakshelikoptrar och flygplan är uppskattade leksaker hos många barn, och det finns varianter i både plast och trä, anpassade till alla åldrar. Låt ditt lilla barn öva både finmotorik och fantasi med ett fint träflygplan från Brio, kända för sin kvalitet och slitstarka och fina leksaker.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16