Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Bilar & Fordon

Leksaksbilar i många modeller
Bilar, motorcyklar och roliga traktorer är leksaker som de flesta barn tycker om att leka med. Här hittar du ett stort utbud av leksaksbilar i olika varianter. Vi erbjuder både mindre leksaksbilar men även större bilar som barnen kan sitta på. För mer avancerade lekar kan du hitta radiostyrda bilar, ett riktigt roligt nöje för lite större barn. Att leka med fordon är roligt eftersom barnen känner igen bilarna från verkligheten. Att få köra omkring med lastbilar, traktorer och polisbilar är lärorikt och kul!

Filtrera

Bilmattor
Gåbilar och trampbilar
Tåg & tågbanor
Bamse
JaBaDaBaDo
Jollein
Kids Concept
Little Dutch
Melissa & Doug
Micki
Nitro Grinders
Playgro
Sebra
Tryco
Viking Toys

Pris

35produkter

Roliga lekar inomhus och utomhus

Du kan hitta mängder av olika leksaksbilar hos oss, både från olika varumärken och i olika prisklasser. Välj ut favoriter från bland annat Buddy, Man, Dickie Toys och Paw Patrol! Barn har en fantastisk fantasi och kan snabbt leva sig in i leken. Med verklighetstrogna bilar och fordon blir leken mer verklig. En stor favorit är såklart leksak i form av lastbil. Dessa finns med stora flak som barnen kan fylla med leksaker. Kanske har ditt barn dockor och actionfigurer? Då kan det vara kul att köpa till en leksakslastbil eller annat fordon som barnen kan använda till dockorna.


Eftersom vi erbjuder ett stort och varierat utbud av leksaksbilar kan du enkelt hitta både mindre och större fordon. Vissa av våra leksaksbilar fungerar dessutom perfekt att använda utomhus. Barnen kan bygga banor i gruset eller i gräset och låta bilen köra fram längst egengjorda hopp och hinder. Förutom våra leksaksbilar kan du även hitta andra typer av fordon här, bland annat motorcyklar, flygplan, helikoptrar och till och med biltvättar. Med olika typer av fordon och tillbehör kan barnen leva sig in och hitta på olika lekar. Kolla gärna in våra olika set, vi erbjuder bland annat "Olycka", ett leksaksset med ambulansbilar, räddningstjänstbilar och räddningshelikoptrar.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16