Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Traktorer

Vilket barn är inte fascinerad av traktorer? De är stora, låter häftigt, har stora hjul och kan ta sig fram på alla underlag. Inte konstigt att barn gärna vill leka med dem. Traktorer är häftiga leksaker som bjuder in till en mängd olika lekar. De minsta barnen uppskattar att kunna rulla en hållbar och färgglad trätraktor på golvet och se hjulen snurra. De äldre får med en leksakstraktor chansen att leka bonde och skapa sin alldeles egna bondgård. Tröska och plöj och koppla på släp på din traktor och lasta hö och annat. Med traktorer och olika tillbehör kan ditt barn leka lantbruk med både djur och odling. Kör med din alldeles egna leksakstraktor på gräsmattan eller på golvet och känn på jordbrukarlivet.

Filtrera

Pris

0produkter

Leksakstraktorer

Många barn är fascinerade av alla stora fordon och maskiner - traktorer är inget undantag. De är stora och starka och verkar klara allt som behöver göras på en bondgård eller ett lantbruk. Många barn drömmer säkert om att både köra en traktor själva eller åka med i en. Om ditt barn älskar traktorer i alla dess former hittar du både häftiga leksakstraktorer i många olika utföranden här, såväl som tillbehör och andra leksaker med traktorer såsom pussel och böcker. Hos BabyWorld hittar du traktorleksaker från erkända tillverkare som till exempel Alrico, Melissa & Doug, Vn Lek, Suntoy, Sebra, Kärnan, Teddykompaniet, Brio, Tomy och Smallstuff för att nämna några. Låt ditt barn drömma sig bort till sin alldeles egna bondgård och köra häftiga och högljudda traktorer med rejäla däck över både stock och sten. Här finns traktorer för alla smaker och åldrar, och allt från tillverkare kända för sin höga kvalitet och säkra leksaker. Välj mellan mängder av roliga och spännande traktorer och tillbehör och leksaker med traktorer som motiv - här finns något för alla oavsett ålder!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16