Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

T-shirt

En snygg t-shirt kan förhöja looken på ett par vanliga byxor! Hos oss på BabyWorld hittar du ett brett urval av t-shirts för alla tillfällen. Välj mellan coola mönster, lång eller kort ärm och matchande plagg. Här shoppar du Mini Rodini, Livly, Geggamoja och andra märken med snabb leverans!

Filtrera

Brun
Gul
Vit
En Fant
Filemon Kid
Geggamoja
Jollein
Konges Slöjd
Livly
Mini Rodini
Small Rags

Pris

59produkter

Sommarens bästa plagg

En fin och skön t-shirt måste vara sommarens bästa plagg? T-shirt passar till allt! Att slänga på sig efter badet, till shorts eller kjol. Hos oss hittar du enklare bas t-shirts såväl som designplagg från populära modekollektioner. Kika gärna runt och se om du vill matcha med byxor eller sköna leggings från samma märke.


God design och ekologiskt hela vägen

Mini Rodini trycker sin logga och tvättråd direkt på insidan av tyget för att undvika eventuellt obehag från en påsydd etikett. Det är god design tycker vi! Många av våra leverantörer jobbar med barnkläder i ekologiska material. Bra för miljön och bra för våra barns framtid. GOTS-certifiering innebär hela livscykeln från råvara till färdig textil. Krav ställs på textilfibern och på de kemikalier som används i bearbetningen men också på paketering, märkning och distribution. Och inte minst på arbetsförhållandena i fabriken.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30