Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Sulky syskonvagn

En sulky som syskonvagn är ett smart val för den aktiva flerbarnsfamiljen som vill ta sig fram smidigt. Här har du smidiga och flexibla modeller som enkelt fälls ihop och anpassas. Kärt barn har många namn, och det har även denna populära typ av barnvagn: sulky, paraplyvagn eller resevagn liksom varianten med plats för två: tvilling-, dubbel- eller syskonvagn. Vad du än väljer att kalla den så gör du en trygg affär när du väljer att handla den hos oss.

Filtrera

Pris

0produkter

Sulky - syskonvagn/tvillingvagn

Tillökning? Välj en sulky som syskonvagn för att ta dig fram så obehindrat som möjligt. Slipp svettiga brottningsmatcher med en klumpig barnvagn som är svår att fälla ihop när ni är på resande fot med tåg, buss, bil eller flyg. Hos oss kan du handla en sulky syskonvagn från populära kvalitetsmärket Bugaboo till förmånligt pris. Jämför och bestäm dig i lugn och ro hemma, beställ direkt online.

Beställ sulky dubbelvagn onlineBilliga babyprodukter

Denna typ av dubbelvagn fungerar lika bra som vardagsvagn som resevagn för flerbarnsfamiljen. Smidig att ta sig fram med, lätt att fälla ihop, vändbar och anpassningsbar. Missa inte att kika bland tillbehören där du hittar allt från regnskydd till mugghållare till ståbrädor och terränghjul. Har du några frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30