Candide Panda Babykudde Air
Candide Panda Babykudde Air
Candide Panda Babykudde Air
Candide Panda Babykudde Air

Candide Panda Babykudde Air

20012476
SEK 279

Candide Panda Baby Kudde Air Liten, smidig och säker babykudde med ergonomisk form för att förebygga platt-huvud (skall asymmetri), minimera kvävningsrisken och behålla nackens raka linje.

Kudden har en anatomisk urgröpning för att avlasta tryck på babyns skalle och höjer inte huvudet nämnvärt. Den har ett fast innehåll av exklusiv ultramjuk viscoelastisk -memoryfoam.

Viskoelasticitet har en unik tryckavlastande egenskap som är idealiskt mot babyns mjuka skalle, så att inga deformiteter uppstår. Fyllningen är dessutom formpressad och innehåller inga lösa partiklar som kan orsaka kvävning eller att babyn inandas sin egen utandningsluft. Överdraget är av behagligt microfiber tyg som andas och ger en behaglig känsla.


Viktigt!

Panda kudden rekomenderas att användas från födsel upp till 6 mån, EJ vid redan utvecklad skallasymmetri, då rekommenderas babysleep, (sidokudde). Efter 6 månader är babyns skalle hårdare, plötslig spädbarnsdöd och kvävningsrisken mindre, och babyn kan använda en kilkudde, alternativt ingen alls.
Panda kudden är liten och smidig för att kunna ta med sig i barnvagnen, ha i sängen eller babysitter.

Mått 19x21x3cm.
Hela kudden maskintvättas i 30 grader.