Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Babydan

BabyDan tillverkar högkvalitativa säkerhetsprodukter för barn mellan 0 och 5 år. Hos oss finns ett stort utbud av BabyDans populära och moderna sortiment. BabyDan är ett danskt företag som utvecklar säkra och hållbara möbler och textiler för baby- och barnrummet av högsta kvalitet. Hos BabyWorld kan du köpa allt från BabyDans säkerhetsgrindar och lekhagar till deras stolar och bäddset.

Filtrera

Svart
Vit
Babydan

Pris

15produkter

Barnsäkerhet för hemmet

På danska BabyDan förstår man föräldrars behov av att vilja erbjuda barnen den bästa säkerheten i hemmet. Man har sedan slutet på 40-talet arbetat med säkerhetsprodukter och kan med gott samvete kalla sig säkerhetsexperter inom området. Hos oss på BabyWorld hittar du ett brett utbud av säkerhetsgrindar som lämpar sig i inomhusmiljö. Barngrindarna finns i många olika utföranden och modeller och kan anpassas så att de passar perfekt i just ert hem. Oavsett om du vill ha en grind för att förhindra ditt barn från att ramla i trappor eller stänga ute husdjur så hittar du garanterat vad du söker här. Flera av dessa modeller behöver inte skruvas i väggen eller dörrkarmen utan kläms fast på plats utan att skada vägg eller karm. Här finns även lekhagar som ger ditt barn en trygg plats där hen kan sitta och leka ostört från husdjur eller äldre syskon. BabyDans säkerhetsgrindar kan också modifieras och med fördel även användas som brasskydd så att din älskling inte kan komma för nära kamin eller öppen spis i hemmet. I sortimentet finns även andra praktiska skydd som hörnskydd och skydd som du sätter i eluttagen.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16