Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

BabyBjörn

Välkända varumärket Babybjörn grundades 1961 och kom då först fram med babysittern. Strax därefter kom produkter som resesäng, matstol och skötbord. Sen under 70-talet så kom babybjörns bärsele som var utvecklad i syfte för att hålla babyn hjärtenära och tryggt bärandes mot bröstet. Mycket för att trycka på att det är viktigt med även pappors närvaro i små bebisars liv. Sedan har utvecklingen fortsatt och nu finns BabyBjörn produkter som vagga, matstol, resesäng och flertal bärselemodeller. Idag kan man välja bland flera olika tyger samt möjligheten till att bära på ryggen för större barn.

Filtrera

Babybjörn Babysitter
Babybjörn Bärselar
Babybjörn Möbler
Babybjörn äta och hygien
Beige
Blå
Grå
Grön
Gul
Lila
Rosa
Svart
Vit
Babybjörn

Pris

154produkter

Bärsele och babysitter i högsta klass

Ett svenskt familjeföretag som idag är globalt. Allt började med en babysitter 1961. I flera decennier har BabyBjörn skapat och designat säkra kvalitetsprodukter till barn och baby. Målgruppen är barn mellan 0 -3 år och BabyBjörns fokus ligger på att ta fram barnprodukter som inte bara är säkra utan även funktionella, den goda designen får vi på köpet! Man tillverkar sina varor i hög kvalitet för att de ska kunna gå vidare i arv från barn till barn.

Designen är modern och avskalad men samtidigt tidlös med mjuka former. Babysittern från 1961 lever vidare och modellen har under åren förbättrats och lanseras varje år i nya trendiga färger. I dag förknippar vi BabyBjörn så starkt med deras populära bärselar att man nästan säger ”en babybjörn” när man menar en ”bärsele”. I utbudet finns flera modeller så att du kan hitta en bärsele som passar just dina behov.

Hos oss på BabyWorld hittar du alla BabyBjörns praktiska produkter. Från den första mjuka bärselen till pottor och pallar till de lite äldre barnen. Givetvis har vi även BabyBjörns stora utbud av haklappar, serviser, glas och bestick utformade med barns små händer i åtanke. Här hittar du också deras populära resesängar och BabyBjörns praktiska barnmatstol. 

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30