Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Åkpåse Urban - Grey Cream Voksi
Åkpåse Urban - Grey Cream Voksi
Åkpåse Urban - Grey Cream Voksi

Åkpåse Urban - Grey Cream

Färg: Grey Cream
Åkpåse Urban - BlackÅkpåse Urban - GreyÅkpåse Urban - Black CreamÅkpåse Urban - Grey Cream
2 695 kr
Tillfälligt slut i lager

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Ställer du höga krav på noggrant utvalda material och hög kvalité? Letar du efter en produkt som håller ditt barn varmt när de sover i barnvagnen eller när ni är ute på promenader?
 
Voksi® Urban passar perfekt till barnvagns sitt- och liggdel. Vid mildare temperaturer kan åkpåsens överdel knäppas av helt och underdelen kan användas som sittdyna.
 
När Voksi® Urban utvecklades var målet att ge dig som förälder en åkpåse av mjukt och temperaturreglerande material som ger barnet högsta komfort under de kyliga årstiderna. Noggrant utvalda naturmaterial i kombination med smarta funktioner gör Voksi® Urban till det självklara valet för föräldern som är ute efter en varm och skön lösning till långpromenaderna och sovstunderna utomhus.

Unik kombination av noggrant utvalda material
För att ge ditt barn högsta komfort har vi kombinerat några av naturens bästa material. Fyllningen i åkpåsens underdel består av 100% ull. Ull hjälper till att transportera bort fukt från barnet samtidigt som det ger en jämn och skön temperatur. Mixen av dun och fjädrar i överdelen skapar ett varmt och skönt skydd för ditt barn utan att tynga ner. Dun fungerar som ett isolerande lager medan fjädrar skyddar mot fukt och vind.
 
Smarta funktioner för en enklare vardag
Förutom noggrant utvalda material av högsta kvalité erbjuder produkten flera smarta funktioner. Vokis® Urban har dubbla dragkedjor, vilket gör den enkel att öppna upp och justera efter temperatur. Den dubbla dragkedjan gör det också möjligt att knäppa av överdelen helt och använda underdelen som sittdyna. Anti-glid material på åkpåsens baksida ger maximal passform i vagn och färdiga hål i underdelen gör den enkel at anpassa efter barnvagnens sele. Ett smart fäste för napphållare vid huvudöppningen gör att nappen alltid är lättåtkomlig. Voksi® Urban levereras med förlängningsdel. Den extra förlängningsdelen ökar användningstiden på produkten till barnet är ca 4,5 år.


Mått

  • Längd innermått: 84 cm 
  • Längd yttermått: 91 cm, med förlängningsdel: 104/114 cm

Material
  • Yttertyg: Standardfärger: 100% Nylon; Mélange färg: 58% Nylon, 42% Polyester
  • Innertyg: 100% Bomull

  • Fyllning överdel: 80% Dun, 20% Fjädrar 
  • Fyllning underdel/botten: 100% Ull
  • Fyllning förlängningsdel överdel: 70% Dun 30% Fjädrar
  • Fyllning förlängningsdel botten: 100% Bomull

Tvättråd
  • Överdel och förlängningsdel: Tvätta i 40°C på fintvätt, torktumla på medeltemperatur, blek ej, kan strykas, kemtvätta ej.
  • Botten: Tvätta i 40°C på fintvätt, torktumla ej, blek ej, stryk ej, kemtvätta ej

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig