Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Snuttefilt Stickad Organic Hund Teddykompaniet
Snuttefilt Stickad Organic Hund Teddykompaniet
Snuttefilt Stickad Organic Hund Teddykompaniet
20%

Snuttefilt Stickad Organic Hund

223 kr279 kr
Tillfälligt slut i lager

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Upptäck Teddy Baby Organic - en serie av mjuka och omtänksamma babyprodukter tillverkade med omsorg för både ditt barn och miljön. Med sin fyllning av 100% organisk bomull och återvunnen polyester, är dessa produkter inte bara skonsamma mot känslig hud utan också vänlig mot vår planet.

Bland dessa fina produkter finner du en gullig hund i form av en snuttefilt, vars mjuka stickade yta och vackra detaljer gör den till en underbar kamrat för ditt lilla hjärta. Den ekologiska bomullen ger en naturlig känsla och trygghet för ditt barn att krama och leka med. Denna ljuvliga babyfilt är en trygg och tröstande vän som väntar på att följa med din bebis på alla äventyr.

Varje del av Teddy Baby Organic-serien är en inbjudan till en mer hållbar livsstil. Föräldraskap handlar inte bara om omsorg om barnet, utan också om att ta hand om vår planet för deras framtid. Denna serie erbjuder ett medvetet val för föräldrar som vill ge sina barn det bästa samtidigt som de bidrar till en mer hållbar värld.

Oavsett om du letar efter en fin present till den nyfödde vid dopet eller baby showern, eller om du bara vill skapa en lugn och naturlig miljö i barnets rum, så är Teddy Baby Organic-serien det perfekta valet. Ge ditt barn det bästa från början och välj ekologiska, miljövänliga produkter som ger kärlek och omtanke i varje liten detalj.

  • Storlek: 28 cm
  • Tvättbar: 40 grader

Alla gosedjur från Teddykompaniet är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig