Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
3 träffar
Populärast
Visar 3 av 3 produkter
1

Utforska Sebras skötbord med såväl stil som säkerhet

Sebra är känt för sina stilfulla och funktionella barnprodukter, och deras skötbord är inget undantag. Sebras skötbord kombinerar elegant design med praktisk funktionalitet för att skapa en perfekt plats för att vårda och ta hand om ditt barn. Det första som möter ögat är det noggrant utvalda materialet och den noggranna designen. Sebra strävar efter att erbjuda hållbara och säkra produkter. Den robusta konstruktionen säkerställer stabilitet och hållbarhet, samtidigt som den stilrena estetiken gör skötbordet till en fröjd för ögat. Skötbordet från Sebra är utformat för att vara praktiskt och användarvänligt. Med smarta förvaringslösningar, som hyllor och lådor, får du plats med alla nödvändiga skötvårdsprodukter. Detta gör det möjligt för föräldrar att ha allt inom räckhåll, vilket underlättar vid skötseln av barnet.

Det unika med Sebras skötunderlägg ligger inte bara i dess praktiska egenskaper utan också i dess stilrena design. Med Sebras skötunderlägg blir skötseln av ditt barn både bekväm och elegant, och det blir en stilfull detalj i den dagliga omsorgen.

Vanliga frågor

Vad utmärker Sebras skötbord?
Sebras skötbord kännetecknas av kombination av elegant design och praktisk funktionalitet. Materialval, robust konstruktion och smart förvarningslösningar gör det till en användarvänlig produkt.
Vad är Sebra skötbord tillverkad i för material?
Bokträ, MDF Plywood.
Vad är maxvikten på ett skötbord från Sebra?
11 kg.
Vad har Sebra skötbord för mått?
Höjd 102 cm x Längd 70 cm x Bredd 75 cm.