Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Växasäng 2 i 1 Baby & Juniorsäng - Birchbark Beige Sebra
Växasäng 2 i 1 Baby & Juniorsäng - Birchbark Beige Sebra
Växasäng 2 i 1 Baby & Juniorsäng - Birchbark Beige Sebra

Växasäng 2 i 1 Baby & Juniorsäng - Birchbark Beige

Färg: Birchbark Beige
Växasäng 2 i 1 Baby & Juniorsäng - Classic WhiteVäxasäng 2 i 1 Baby & Juniorsäng - Wooden EditionVäxasäng 2 i 1 Baby & Juniorsäng - Birchbark BeigeVäxasäng 2 i 1 Baby & Juniorsäng - Mist GreenVäxasäng 2 i 1 Baby & Juniorsäng - Lake BlueVäxasäng 2 i 1 Baby & Juniorsäng - Jetty Beige Växasäng 2 i 1 Baby & Juniorsäng - Classic Grey
8 495 kr
I webblager för omgående leverans

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Sebra Baby-& Juniorsäng är en utveckling av den danska designikonen Juno-sängen från 40-talet. Omarbetad för att fylla att våra moderna säkerhetskrav. Sängen har en stilren klassisk design som passar lika fint till ett barnrum i modern stil som till rum med mer lantlig touch. När ditt barn börjar bli för stort för spjälsängen kan man använda de två medföljande sidostycken till att förlänga den till en fin juniorsäng. Tanken med att ha en säng som kan växa med barnet är att det gynnar både ditt barn, ekonomin men också miljön. Kvaliteten är hög och sängen kan med fördel gå i arv till kommande generationer!

I denna nya modell kan sängbotten höjas och sänkas. Det innebär en ergonomiskt riktig position för dig när du ska lyfta i och ur barnet. Du börjar med det högsta läget till nyfödd och när barnet kan sitta själv sänker du ner botten för att förhindra fallolyckor. Köp till tillbehör som madrass, fallskydd, sänglåda och spjälsskydd. Sängen från Sebra kan matchas med ett fint skötbord i samma design.

  • Levereras omonterad
  • FSC-märkning
  • Finns i flera färger!
  • Växer med barnet
  • Rekommenderad ålder: 0+ (upp till 155 cm)
  • Mått: Innermått säng: L 112,5/155 x B 70 x H 88 cm.
  • Material säng: Lackad björk (Giftfri och godkänd färg) 
  • Skötselråd: Sängen torkas av med fuktig trasa. 
  • För komplett säng köp till Sebra Madrass Till Växasäng 2 i 1 Baby & Juniorsäng - Vit

 

Alla sängar har FSC™ mix certifiering ( Lisence nummer: FSC™ C160110), vilket innebär att produkten är tillverkad med FSC™ certifierad och annat kontrollerat material. The Black Wooden Edition kommer i exklusivt mattsvart, lackat bokträ och är behandlad med en singel komponerad vattenbaserad färg, som inte endast utmärker Sebra sängen som en dansk designikon, utan också är ett hållbart och miljövänligt alternativ för barnfamiljen.The Forest Stewardship Council™ (FSC™) är en global, ideell organisation som ägnar sig åt att främja ansvarsfull skogsförvaltning över hela världen. FSC ™ definierar standarder baserade på överenskomna principer för ansvarsfull skogsförvaltning som stöds av miljö-, sociala och ekonomiska intressenter.

Läs mer på, www.fsc.org

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig