Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

Lindberg

5 träffar
Populärast
Visar 5 av 5 produkter
1

Lindberg - utvecklar produkter som passar det svenska klimatet

Lindberg är ett varumärke som tillverkar allt från värmande ytterkläder som overaller, jackor och täckbyxor, till mössor, vantar, badkläder och regnhattar – bland annat!

Lindbergs barnkläder är kända för sin kvalitet, funktionalitet och enkla design. De strävar efter att erbjuda kläder som både barn och föräldrar kan uppskatta, med hänsyn till både stil och komfort. Kläderna är ofta designade med tanke på barns behov. De kan innehålla praktiska detaljer som justerbara midjeband, reflexdetaljer för ökad synlighet och förstärkningar på platser som ofta slits.

Lindberg erbjuder kläder för barn i olika åldrar, från spädbarn till äldre barn.

Vanliga frågor

Använder Lindberg miljövänliga material i sina kläder?
Ja, absolut! Lindberg lägger stort fokus på att värna om miljön. Varumärket säkerställer alltid att tillverkning sker med så liten miljöpåverkan som möjligt och arbetet är under ständig utveckling.
Vilka åldersgrupper riktar sig Lindberg till?
Hos oss på BabyWorld hittar du kläder från Lindberg till såväl nyfödda som äldre barn. Varumärket tillverkar ett stort spann med storlekar på majoriteten av sina plagg.
Kan man tvätta kläder från Lindberg i maskin?
Oftast, ja. Dock är det alltid viktigt att läsa respektive tvättråd för närmare information. Dessa kan komma att variera beroende på plaggets material.
Hur ser Lindbergs storlekar ut?
När du ska välja storlek ska du utgå från barnets längd. Är du osäker på vilken storlek du ska välja har Lindberg en egen storleksguide. Denna hittar du här.
Populära sökningar
Lindberg BadkläderLindberg JackorLindberg RegnhattarLindberg VantarLindberg RegnvantarLindberg OverallLindberg MössorLindberg RegnkläderLindberg Fleece