Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
0 träffar
Populärast
Visar 0 av 0 produkter

Konges Slöjd badleksaker

Med Konges Slöjds underbara badleksaker erbjuds en värld av äventyr och fantasifulla lekar. Badleksaker är mer än bara en följeslagare - de är nyckeln till skratt, glädje och kreativ lek i vattnet.

Konges Slöjds badleksaker främjar inlärning genom lek. De kan användas för att öva färger, former och koordination samtidigt som barnen har kul i badet. Badleksakerna är inte bara funktionella, de har tidlös och fantasifull design också.

Konges Slöjds badleksaker är utformade med kärlek och omsorg för att göra strand- såväl poolhänget till en speciell stund av glädje och äventyr. Utforska vårt breda utbud idag och se hur våra leksaker kan förvandla varje bad till en minnesvärd upplevelse!

Vanliga frågor

Vad erbjuder Konges Slöjd vad gäller badleksaker?
Varumärket har ett brett utbud av badleksaker som är utformade för att göra vattenlek roligare och mer interaktiv för barn. Välj bland gulliga badringar, fina uppblåsbara pooler, badleksaker – bland annat!
Vilka åldrar är Konges Slöjds badleksaker lämpliga för?
Badleksaker från Konges Slöjd är beroende på produkt rekommenderad till olika åldrar. Produkterna har vanligtvis ett spann mellan de allra minsta, till barn som kommit upp i för- och skolåldern.
Är badleksakerna lämpliga för lek i alla typer av vatten, inklusive klorerat vatten?
De flesta av Konges Slöjds badleksaker är designade för att användas i alla typer av vatten, inklusive pooler med klorerat vatten.
Använder Konges Slöjd miljövänliga material i sina badleksaker?
Konges Slöjd strävar efter att använda hållbara och miljövänliga material i sina badleksaker så långt det är möjligt.
Vad är Konges Slöjds badringar tillverkade i för material?
I stor utsträckning PVC. Kika dock i respektive produktbeskrivning för närmare information.