Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Aktivitetsvagn Jabadabado
Aktivitetsvagn Jabadabado
Aktivitetsvagn Jabadabado
Aktivitetsvagn Jabadabado
Rabattkod

Aktivitetsvagn

Använd koden BW22 när du checkar ut för att ta del av erbjudandet
578 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Jabadabados söta aktivitetsvagn är en rolig leksak som hjälper ditt barn att ta sig fram på egen hand. Den är också rolig att leka med då den har en massa roliga aktiviteter på framsidan. Vagnen är kombinerad med roliga aktivitetsleksaker för att barnet ska utveckla sina sinnen och motorik. Det finns en liten kulram som barnet kan snurra på och dra kulor fram och tillbaka.
En fyrkantig kloss med olika djurmotiv på alla sidor så barnet själv kan mixa ihop roliga figurer. Vagnen har 3 kugghjul i glada färger som man kan snurra på och 6 färgglada stjärnor som man kan snurra på. På baksidan av vagnen är en liten låda som barnet kan stoppa sina favoritsaker i. Vagnen har rejäla hjul i trä med gummikant för att skonsamt köra över alla golv. Aktivitetsvagnen har handmålade detaljer för finare uttryck och blir en perfekt 1-års present eller dopgåva till det lilla barnet.
 
  • Rekommenderas från 18 mån
  • Material: trä, plast, metall
  • Mått: 33 x 29 x 47 cm

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig

BabyWorld AB

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer