Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

Dr.Brown

2 träffar
Populärast
Visar 2 av 2 produkter
1

Dr. Brown hjälper den lilla med onödigt magont

Under varumärket Dr. Brown finner du många praktiska nappflaskor för babyn. Flaskan erbjuds i flera olika storlekar, medan det finns flertalet smidiga tillbehör så som flaskborste, dinapp, diskställ och mycket mer. 

Dr Brown menar på att oavsett om deras flaskor används på BB, en läkarmottagning eller hemma hos er, erbjuder varumärkets flaskor en ventilerad design som är kliniskt bevisad att minska kolik. Dr. Browns flaskor bevarar också bröstmjölkens näringsämnen vilket hjälper till med bebisens matsmältning. Detta minskar gaser och annat som kan komma att orsaka kolik. Letar du efter babyprodukter som verkligen hjälper – så har du kommit helt rätt. Här har vi på Babyworld samlat alla produkter från Dr. Brown – flaskor likväl tillbehör. 

Vanliga frågor

Hur fungerar en Dr Brown nappflaska?
Wide-Neck Options finns i flera olika storlekar och färger. Flaskan har en unik ventil som tar bort eventuella luftbubblor och vakuum i vätskan – vilket motverkar framtida magbesvär hos den lilla. När bebis blivit tillräckligt stor kan du välja att ta bort ventilen, vilket gör den till en helt vanlig nappflaska. Flaskan dinapp är tillverkad i silikon och är menad att efterlikna det riktiga bröstet. Förutom att motverka luftbubblor garanterar den även att skapa ett jämt flöde av måltiden, utan att nappen kollapsar.
Går det att diska Single Elektrisk Bröstpump?
Absolut! Alla delar kan diskas på övre hyllan i diskmaskinen.
Måste man ha en flaskborste för att göra rent en flaska?
Det är inget måste med en flaskborste från Dr Brown, men det underlättar verkligen. En flaskborste i silikon gör det möjligt att göra en grundligare och mer effektiv rengöring av både nappflaskor och muggar än en vanlig diskborste kan. Flaskborsten håller länge och tål både diskmaskin och sterilisator.