Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
0 träffar
Populärast
Visar 0 av 0 produkter

Didriksons skalkläder - mångsidigt tillskott till barnets garderob

Didriksons skalkläder är ett ypperligt tillskott till varje barns garderob. Didriksons är kända för att skapa funktionella plagg som håller länge och varumärkets skalkläder är ett väldigt bra exempel på det. 

Hur används skalkläder bäst?

Skalkläder är i de flesta fall inte särskilt värmande, mer än att de är vatten- och vindtäta. Därför kan det vara bra att använda sig av lager på lager-principen. Beroende på temperatur kan du använda dig av underställ längst in mot kroppen, sedan en fleecetröja samt byxor och sedan skalkläder. Setet kan användas var för sig, med en varmare jacka alternativt byxa, eller tillsammans som en perfekt lek-uniform!  

Vad är fördelen med att använda sig av skalkläder? 

Fördelen med att använda sig av ett något tunnare ytterplagg är att du kan bestämma själv hur varmt du önskar klä barnet. Då kan du addera ett lager, alternativt välja bort ett beroende på vad det är för temperatur utomhus. Det gör plagget väl användbart – även om vädret skiftar. I och med detta kan du använda skalkläder under lång period och passar utmärkt för användande i ett land som erhåller viss slask.