Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
0 träffar
Populärast
Visar 0 av 0 produkter

Cottonmoose – skapat med varm kärlek för de allra minsta

Cottonmoose är ett familjeägt varumärke som skapades 2013. Varje detalj och material är noga utvalt för att skapa varma, trygga och sköna produkter – allt med den lilla i ständig åtanke. Cottonmoose Åkpåse hjälper till att hålla ditt barn varm under det kallare vinterhalvåret och har funktionella dragkedjor som gör det enkelt att ta ur och lägga i barnet. Alla Cottonmoose Åkpåsar är vattentäta och passar beroende på modell till barn i cirka 1 till 3 års ålder. Skulle påsen bli smutsigt går det utmärkt att tvätta dem i maskin – men glöm inte att läsa tvättrådslappen noga.

Vanliga frågor

Vilken av Cottonmoose åkpåse ska man välja?
Välj din åkpåse beroende på vad ni oftast befinner er i för miljö samt vad du önskar för funktioner. Beroende på vilken av Cottonmoose modeller du väljer erhåller de varierande funktionalitet och ändamål – samt rekommenderad ålder. Vi rekommenderar att läsa igenom produktbeskrivningen hos respektive vara och jämföra dem innan ni bestämmer er – för att skaffa er en känsla för vilken som beskriver just det ni behöver bäst. Vad vi däremot kan lova är att alla Cottonmoose Åkpåsar håller ditt barn varmt och torrt under ruggigt, kallt väder – oavsett vilken ni väljer!
Är Cottonmoose päls äkta?
Nej, påsen innehåller inga animaliska produkter. Pälsen runt öppningen på Cottonmoose Åkpåsar är gjorda i 100% ekologisk, antiallergisk Polyester.