Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

Cmee

0 träffar
Populärast
Visar 0 av 0 produkter

Cmee GPS Klocka – rolig, fin och inte minst säker

Ha koll på vart ditt barn befinner sig när det är utelek på schemat och håll kontakt på väg hem från skolan, förskolan eller kompisarna. Cmee är ett varumärke som sedan 2020 skapat klockor till barn. Cmees klockor är flexibla och har mängder med smarta funktioner som både du och ditt barn kan ta del av. Cmee har som mål att skapa det absolut bästa, men också säkraste produktsortimentet inom GPS-klockor för barn.

När ditt barn blivit något äldre och sk ta mer ansvar är Cmees gps klocka ett superbra hjälpmedel – då kan du som förälder hålla koll och se var ditt barn befinner sig. Alla Cmees modeller går även att ringa till och från, samt skicka meddelanden till. För ett barn som kanske är för litet för en egen mobil är Cmees klockor perfekt. Klockorna finns i flera olika färger och beroende på vad barnet tycker om kan hen välja egen bakgrund, utseende på menyn och armband.

Ha koll på vart ditt barn befinner sig när det är utelek på schemat och håll kontakt på väg hem från skolan, förskolan eller kompisarna. Hos oss hittar du GPS-klockor i olika färger!

I vilken ålder rekommenderas Cmees klockor?
Cmee har en rekommenderad ålder på cirka 4 år. Dock kan det vara bra att barnet är tillräckligt stor för att kunna förstå och använda klockan riktigt och det vet du nog som förälder bäst själv.
Var lagras den platsinformation och personuppgifter som sparas i klockan?
Cmee erhåller en egen app och server, vilket innebär att alla data lagras på företagets egen server i Eslöv, Sverige. Informationen delas inte med någon.