Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
0 träffar
Populärast
Visar 0 av 0 produkter

Cam Cam Skötväska

Varumärket Cam Cam Copenhagen är hejare på att skapa produkter som är lika fina som de är nödvändiga. Ett bra exempel på det är deras olika skötväskor! Cam Cam erbjuder skötväskor i fina färger och former, där de olika varianterna är utrustade med praktiska fack och fickor. Beroende på vad du föredrar kan du välja på att köpa ryggsäck alternativt bärväska.

Vanliga frågor

Vad bör jag packa med i en skötväska?
Först och främst är det viktigt att alltid försöka ha med sig ombyte för bebisen. När olyckan väl är framme är det skönt att snabbt kunna byta om till något torrt. Gällande hygienartiklar kan det vara bra att packa med blöjor, våtservetter, små handdukar och handsprit. TIPS! Ta med hundbajspåsar. Perfekt om det inte finns en soptunna i närheten. Övrigt kan det vara bra att packa med en extra napp, napphållare, nappflaska, mat alternativt ersättning samt en rolig leksak!
Hur gör jag rent en skötväska från Cam Cam?
Beroende på vilken skötväska ni köper hem bör de göras rent olika. Om tvättrådslappen rekommenderar handtvätt bör du plocka ur alla artiklar och torka av väskan med fuktig trasa, alternativt maskintvätta på ett skonsamt handtvättsprogram. Rekommenderas maskintvätt är det viktigt att läsa tvättrådslappen och inte tvätta i för varma grader.