Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
2 träffar
Populärast
Visar 2 av 2 produkter
1

Cam Cam sängmobiler - poetisk design från Danmark

Sängmobiler från Danska Cam Cam härstammar från barnens kärlek och en tro på att de förtjänar det bästa. Cam Cam menar på att vår omgivning är oerhört viktig för oss och påverkar oss djupt från början. Varumärket skapar kvalitet, tidlös och taktisk design för barn. De erbjuder poetiska produkter som hjälper till att skapa lugna och harmoniska miljöer för barn. En sängmobil är både en fin detalj i barnrummet likväl en perfekt leksak! Cam Cams sängmobiler är roliga att titta på och går utmärkt att använda både över sängen och skötbordet. Med mjuka färger och tillfredställande former lovar vi att en sängmobil från Cam Cam snabbt blir en favorit hos den lilla! 


Vanliga frågor

Vad är fördelarna med en sängmobil?
Att hänga upp en mobil över både säng och skötbord kan först och främst vara ett hjälpmedel för dig som förälder – barnet har något att titta på innan hen somnar alternativt får blöjan bytt. En sängmobil kan även vara ett bra redskap för den lilla att träna på att fokusera blicken. 
Vad är sängmobilerna från Cam Cam gjord i för material?
Sängmobilerna är gjorda i 100 % ekologisk bomull, med en fyllning av 100 % polyester. Kika för säkerhetens skull på respektive vara.