Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
22 träffar
Populärast
Visar 22 av 22 produkter
1

Bibs Nappflaska - ett utmärkt hjälpmedel

Vare sig du helammar, ammar ibland eller inte ammar alls kan det vara bra att ha en nappflaska hemma. Sugdelen på Bibs nappflaska är konstruerade för att efterlikna ett ammande bröst. För barn som inte ammar ger sugnappen en bekväm känsla i munnen, medan barn som ammar känner igen nappen och känner sig trygga. Bibs nappflaskor är bra på flera sätt än bara väldigt fördelaktig i sugdelen – den är miljövänlig också. Flaskorna är 100% kemikaliefri och utsöndrar inga som helst skadliga ämnen i mjölken och sugdelen är tillverkad i naturgummi. Hela flaskan är därmed tillverkade i 100% livsmedels klassat material och erhåller full respekt för både säkerhet och återvinningsbarhet. 


Vanliga frågor

Hur vet jag att bebisen får i sig rätt mängd?
Bibs Nappflaska har en hjärtformad anti-kolikventil som garanterar ett jämt och säkert flöde av mjölk. Flaskan har även en mätsticka på yttersidan vilket gör det enkelt för dig att se hur mycket som faktiskt druckits upp. 
Hur gör jag rent en Bibs nappflaska?
Innan du använder din flaska för första gången bör du ta isär alla delar och koka dem i minst 5 minuter. Efter varje användning är det viktigt att ta bort sugnappen från flaskan, lägga den i en ren skål och sedan hälla kokande vatten över. Låt dra i 5 minuter och torka av med ren handduk.