Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
178 träffar
Populärast
Visar 24 av 178 produkter

BIBS Nappar

BIBS är en danskproducerad serie babyprodukter som har varit med på marknaden i mer än 40 år. Varumärket har etablerat sig som ett populärt val bland föräldrar och vårdnadshavare världen över och är mest kända för sina sugnappar. BIBS orginalnapp har förfinats flera gånger och fler varianter har tillkommit under åren. Idag täcker BIBS fyra olika härliga designs: BIBS Colour, BIBS De Lux, BIBS Boheme och BIBS Supreme.

BIBS ambition är att skapa högkvalitativa produkter i bästa möjliga material – målet är att med högsta aktning erbjuda produkter med funktionalitet, säkerhet och miljö i åtanke. Allt för att föräldrar såväl barn ska känna sig trygga och nöjda – speciellt eftersom nappar är något barnet ska ha i munnen.

Det är viktigt att komma ihåg att nappanvändning varierar från barn till barn, så det kan vara bra att prova olika märken och modeller för att hitta den som passar ditt barn bäst. Innan du introducerar en napp till ditt barn är det alltid klokt att konsultera med en barnläkare eller tandläkare för råd och vägledning.

Vanliga frågor

Hur rengör man nappar från BIBS?
Innan första användning är det extra viktigt att göra rent napparna. För att sterilisera nappar från BIBS bör du lägga dem i kokande vatten och låta dem sjuda i 5 minuter. Detta gäller såväl latex- som silikonnappar. Dock bör du inte sterilisera nappar med olika material med varandra – men det gäller endast vid första steriliseringen.
Hur ofta bör man göra rent nappar från BIBS?
När det kommer till väldigt små barn vill vi ju gärna vara försiktiga med att utsätta dem mot onödiga bakterier – just därför är det viktigt att vara noga med rengöring av nappar. BIBS allmänna rekommendation är att koka barnets nappar en gång per dag.
Vilken ålder är BIBS-nappar lämpliga för?
BIBS erbjuder nappar i flera olika storlekar. Upptäck nappar från 0 till 18+ månader.
Vad är BIBS nappar tillverkade i för material?
Sköld: 100% livsmedelssäkert material (polypropen).

Napp: silikon eller naturgummilatex

BIBS nappar är helt FRI från BPA, PVC och ftalater och är tillverkade i Danmark/EU. Alla material uppfyller den europeiska standarden EN 1400+A2.
Vad är fördelarna med att använda nappar från BIBS?
Att använda sig av napp har flera fördelar. Dels hjälper nappen till att låta barnet öva på sin sugreflex, dels har sugandet en lugnande effekt på barnet. Sugandet påminner om något välbekant – i en för barnet alldeles ny värld.
Vad gör man om det kommit in vatten i nappen?
Alla nappar från BIBS är utrustade med en liten ventil som släpper ut luft. Vid rengöring kan den lilla ventilen komma att släppa in lite vatten – vilket inte är ovanligt. Skulle detta ske är det bara att trycka nappen platt för att trycka ut vattnet, sedan låta den lufttorka.
Hur ofta bör man byta ut en BIBS-napp?
Det är, beroende av såväl hygien som säkerhetsskäl, fördelaktigt att byta ut sin napp var fjärde till var sjätte vecka. Däremellan rekommenderar vi att för säkerhetensskull se över nappen så att den inte har några eventuella skador.