Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Bärsjal Tricot-Slen Bamboo - Warm Sand Babylonia

Bärsjal Tricot-Slen Bamboo - Warm Sand

Färg: Warm Sand
Bärsjal Tricot-Slen Bamboo - Warm SandBärsjal Tricot-Slen Bamboo - Smokey GreyBärsjal Tricot-Slen Bamboo - Water MintBärsjal Tricot-Slen Bamboo - Blue Fog
739 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Tricot-Slen Bamboo är en elastisk bärsjal som är ett utmärkt val för att bära barn från födseln upp till 15 kg. Med sitt tunna och flexibla men stadiga tyg är den smidig att knyta samt enkel och snabb att använda och ha med sig. Du knyter på dig bärsjalen och sedan kan du lyfta i och ur barnet efter behov på ett enkelt och säkert sätt, utan att behöva knyta om bärsjalen.


Med en Tricot-Slen Bamboo behöver du inte kompromissa mellan barnets ergonomi och din bekvämlighet. Du bär ditt barn med bästa tänkbara avlastning då vikten fördelas jämnt över hela överkroppen samtidigt som barnet sitter i ergonomisk M-position med den naturliga C-kurvan på ryggen.


Tack vare den speciella sticktekniken, utvecklad av Babylonia, ger Tricot-Slen Bamboo optimal komfort och perfekt stöd utan att barnet studsar när du rör dig.


Tricot-slen Bamboo är tillverkad i 100% viskos gjord av bambu. Bambufibrer har många goda egenskaper; det är hypoallergenic, naturligt antibakteriellt, supermjukt och håller dig sval när det är varmt och värmer när det är kallt.


100% bambuviskos, tillverkad i EU (Nederländerna).

Fakta:
- Från nyfödd, även förtidigt födda, och upp till 3 år eller 15 kg
- Tillverkad i EU (Nederländerna)
- Gör det möjligt att amma bekvämt med avlastning
- Lätt att knyta och lyfta i och ur barnet
- Ergonomisk M-position och optimalt stöd för barnets rygg
- Hypoallergenic och naturligt antibakteriell
- Sval när det är varmt och värmer när det är kallt
- 100% viskos från bambu

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer