Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Bärsele Mini - Lila Babybjörn
Bärsele Mini - Lila Babybjörn
Bärsele Mini - Lila Babybjörn
Bärsele Mini - Lila Babybjörn

Bärsele Mini - Lila

Färg: Lila
Bärsele Mini - Antracitgrå/Landscape PrintBärsele Mini - LilaBärsele Mini - IndigoblåBärsele Mini - Leopard Beige Cotton
1 025 kr
I webblager för omgående leverans

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Bärsele Mini är en liten och enkel bärsele som du snabbt kan ta på för att bära din bebis i kortare stunder. Den är perfekt de första månaderna då barnet behöver mycket närhet alla tider på dygnet. Du kan enkelt öppna upp hela framstycket och lägga ner bebisen om hen somnat i bärselen. De mjuka tygerna formar sig runt bebisens rygg, ben och höfter och ger bra stöd. Genom tyget kan du känna barnets position och ryggens naturliga c-kurva med händerna.

 

- Perfekt första bärsele för nyfödd
- Liten och enkel att ta på och av
- Mjuk och följsam

  • Rekommenderad ålder: 0-1 år
  • Vikt: Min 3,2 kg - max 11 kg (från 53 cm)


Perfekt första bärsele för nyfödd

Bärsele Mini är en perfekt första bärsele speciellt anpassad för nyfödda bebisar som behöver mycket närhet. Du bär ditt barn högt uppe på bröstet så att hen alltid känner dina hjärtslag.

Liten och enkelt att ta av och på
Bärsele Mini är vår smidigaste bärsele med bara ett fåtal justerbara spännen. Det gör att du snabbt kan ta på dig bärselen dag som natt för att trösta eller natta. Du kan enkelt knäppa upp bärselen och lossa hela framstycket för att lägga ner din sovande bebis. Steglös justering av bärselens storlek och huvudstöd gör att den lätt kan anpassas i takt med att ditt nyfödda barn växer.

Mjuk och följsam
De extra mjuka tygerna i Bärsele Mini gör det mysigt i bärselen och de är sköna mot din bebis känsliga hud. Bärselen formar sig kring barnets rygg, ben och höfter och ger bra stöd så att hen sitter i en bekväm, ergonomisk position. Genom tyget kan du känna din bebis position och ryggens naturliga c-kurva med händerna.

Unika bärseletyger
Tygerna i Babybjörns bärselar är specifikt framtagna för BABYBJÖRN och för att passa små bebisar. Våra mesh- och jerseybärselar är tillverkade i 3D-tyger som består av tre lager – en insida, en utsida och ett mellanlager. Istället för fyllning som kan göra bärselen varm består mellanlagret av en tunn enfibrig tråd. Det ger bärselen stadga som ett stoppat material men släpper samtidigt igenom luft så att den blir sval och skön när du bär.

3D Jersey
Vårt nyaste och mjukaste material 3D Jersey är gosigt som din skönaste t-shirt. Tyget är lent och följsamt och formar sig kring bebisen när du bär.

3D Mesh
Babybjörns nyaste och mjukaste material 3D Jersey är gosigt som din skönaste t-shirt. Tyget är lent och följsamt och formar sig kring bebisen när du bär.

Cotton
BCI-certifierad bomull som är elastisk vid sittdelen och satinvävd för att vara extra len och skön. En tunn fyllning ger en liten, nätt och följsam bärsele.

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig