Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Termosflaska Babblarna
Termosflaska Babblarna
Termosflaska Babblarna

Termosflaska

279 kr
Tillfälligt slut i lager

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Ge dina utflykter och dagliga äventyr en extra touch av bekvämlighet och stil med Babblarnas Termosflaska.

Med sin smarta och mångsidiga design är denna termosflaska den perfekta följeslagaren för både kalla och varma drycker. Den robusta konstruktionen i rostfritt stål gör Babblarnas termosflaska till en pålitlig partner som håller värmen i upp till 8 timmar och kylan i upp till 12 timmar.

Oavsett om du planerar en dag i naturen, en picknick i parken eller bara en vanlig dag på förskolan, kommer denna termosflaska att hålla dina drycker precis som du vill ha dem - antingen svala och uppfriskande eller varma och tröstande. Den praktiska bärremmen i locket gör det enkelt att bära termosen även för små händer eller att fästa den på utsidan av en ryggsäck för enkel tillgång. Dess kompakta storlek gör den också perfekt för att placera i ytterfacket på en ryggsäck eller väska.

Babblarnas termosflaska är inte bara praktisk och funktionell utan också miljövänlig. Den är fri från BPA och tillverkad för att minska användningen av onödig plast i din vardag. Dessutom tar den inte åt sig eller avger smak, vilket ger dig en ren och fräsch dryck varje gång.

Oavsett om du är ute efter en termosflaska för dina utflykter eller för att använda den i vardagen, kommer Babblarna Termosflaska att bli ditt barns nya bästa vän.

  • Tvätt/disk: Endast handdisk
  • Volym: 350 ml

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig