Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Solskydd För Bilen 2-pack Moln Babblarna

Solskydd För Bilen 2-pack Moln

109 kr
Tillfälligt slut i lager

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Skapa en rolig och trygg atmosfär för dina barn i bilens baksäte med dessa charmiga solskydd med Babblarna-motiv.

Med en förpackning som innehåller två solskydd får du en enkel och smidig möjlighet att skydda dina barn från solens starka strålar samtidigt som de får njuta av sina favoritfigurer från Babblarna.

Dessa solskydd är utformade för att vara både praktiska och underhållande. Med sugkoppar som gör att de enkelt kan fästas på rutorna i bilen kan du snabbt och smidigt montera och flytta solskydden efter behov. På så sätt kan du säkerställa att dina barn alltid har en skuggad och bekväm plats att vistas på under bilresor, oavsett hur solen rör sig på himlen.

Med det färgglada motivet av Babblarna kommer solskydden inte bara att skydda från solen utan också ge en extra touch av glädje och lekfullhet till bilresan. Dina barn kommer att älska att titta på sina älskade Babblar-vänner medan ni är ute och reser och detta kan bidra till att göra bilresorna till en trevligare och roligare upplevelse för hela familjen.

Ge dina barn det bästa under bilresorna och investera i dessa solskydd med Babblarna-motiv idag. Med deras funktionella och underhållande design kommer de säkert att bli en omtyckt del av din bilutrustning och bidra till att skapa många glada och trygga stunder för dig och dina barn.

  • Paketet innehåller: 2 st.
  • Mått: 37x45cm

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig