Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
10 träffar
Populärast
Visar 10 av 10 produkter
1

Följ med till Babblarnas bokvärld

Babblarna är 6 figurer som gärna tar med sig dig och ditt barn på ett roligt äventyr! Hos oss på BabyWorld hittar du böcker där Babblarna hittar på allt från att ha kalas till att packa väskan inför resa. Är det dags att vila finns det böcker där barnet får hjälpa till att natta hela Babbelfamiljen. Att läsa Babbelböcker hjälper ditt barn att utveckla sina språkkunskaper, samtidigt som hen får en uppfattning om färg och form. Böckerna öppnar upp för samtal och barnet kan vara med att peka och resonera. Babblarnas böcker brukar rikta sig till något mindre barn i åldrarna 1-3 år.

Vanliga frågor

Hur ser Babblarna ut?
Varje figur har en egen färg och form. Babba är kort och brun, Bibbi är lång och gul, Bobbo är rund och röd, Dadda är stor och grön, Diddi är liten och rosa och Doddo hjärtformad och blå. Att varje figur ser olika ut ger ditt barn chans att öva på färg och form!
Vilket språk pratar Babblarna?
De 6 figurerna i babbelfamiljen har varsitt språk. Babba pratar Babbska, Diddi och pratar Diddiska, Bibbi pratar Bibbska, Bobbo pratar Bobbska, Diddi pratar Diddska och Doddo pratar Doddska! Med hjälp av de olika språken hjälper det ditt barn att utveckla sitt uttrycksmedel. Även om Babblarna inte använder sig av ett verkligt språk är det en bra inkörsport till att uttrycka sig och hitta språkets melodi.