Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Godnattpaket, Bok Och Leksak Babblarna
Godnattpaket, Bok Och Leksak Babblarna
Godnattpaket, Bok Och Leksak Babblarna

Godnattpaket, Bok Och Leksak

319 kr
Online
Tillfälligt slut i lager
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Godnattpaket med Babblarna som innehåller bok, leksaker och mjukt fodral. Läs boken och stoppa sedan ner den i det gosiga fodralet när ni är färdiga. Sen är det dags för barnet att själv natta alla Babblarna en efter en. När figurerna är uppvikta är de vakna, vik sedan ner den ena delen under täcket och helt plötsligt så sover dom!

Om boken Natti Natti Babblarna:
Rolig och utvecklande barnbok från Babblarnas värld. Kom lilla du, kudden väntar. Det är kväll och dags att sluta läsa, leka, klättra och busa. Babblarna kryper ner i sängen en efter en, och barnet hjälper till att natta dem. Texten i boken baseras på Babblarnas vaggvisa, så det går också bra att sjunga bokens text om man vill.

Babblarnas nattningsritual ger plats för barnet att gissa, fylla i och att själv natta figurerna. Sen är det dags att somna själv också förstås. Natti natti, god natt och sov gott. I bokens sista uppslag finns det teckenillustrationer så att man lätt kan lära sig att läsa boken med tecken också.

Babblarna är färgglada små figurer som kommit för att göra språkutvecklingen till ett spännande och lekfullt äventyr. Man pratar sitt egna språk som helt bygger på ljudet i deras namn. Genom att lyssna och härma, tränar barnet effektivt sin förmåga att använda betoningar och melodi i språket.

  • 44 st sidor
  • Mått 20 x 20 cm
  • Åldersgrupp 1-3 år

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer