Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Badponcho Bubblor Babblarna
Badponcho Bubblor Babblarna
Badponcho Bubblor Babblarna
Badponcho Bubblor Babblarna

Badponcho Bubblor

249 kr
Tillfälligt slut i lager

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Utforska badäventyren med Babblarna badponcho!

Med sitt charmiga bubbelmönster och det glada Babblarna-trycket är denna poncho den perfekta följeslagaren för små badfantaster. Tillverkad av mjuk och absorberande bomull är den idealisk för att svepa in ditt barn efter badet, oavsett om det är hemma, på stranden eller vid poolen.

Babblarna badponcho är mer än bara praktisk - den är också full av lekfullhet och färgglädje. De ljusa blå tonerna påminner om sköna bad- och plaskdagar och förhöjer badupplevelsen för ditt barn. Den är utformad för att vara bekväm och funktionell, med en generös storlek som gör att den passar perfekt för små och stora badäventyr.

Denna badponcho är ett måste för stranddagar, badhusbesök och alla tillfällen där ditt barn behöver torka och värma sig efter badet. Den är också praktisk att ha med sig på resor eller utflykter då den tar minimalt med plats i väskan men ger maximal komfort när den behövs som mest.

Med Babblarna badponcho blir badet ännu roligare och bekvämare för ditt barn. Den är inte bara ett praktiskt tillbehör utan också ett sätt att införliva Babblarna i barnets vardag på ett lekfullt sätt. Ge ditt barn glädjen av en mjuk och mysig badponcho som både är praktisk och full av färg och karaktär.

Oavsett om det är för stranden, badhuset eller badrummet hemma är Babblarna badponcho en perfekt gåva för alla små vattendjur där ute. Ge ditt barn en poncho som inte bara håller dem varma och torra utan också sprider glädje och skapar minnen som varar för evigt.

  • Rekommenderad ålder: 2–5 år
  • Kvalitén: 100% bomull
  • Tvättbar: 60 grader

Produkten är godkänd enligt gällande regelverk.

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig