Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp*

Snabba leveranser

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Bärsjal Bambu soft - Dark Taupe Aldoria

Bärsjal Bambu soft - Dark Taupe

Färg: Dark Taupe
Bärsjal Bambu soft - SvartBärsjal Bambu soft - Dark OliveBärsjal Bambu soft - PetrolBärsjal Bambu soft - GråBärsjal Bambu soft - SaffransgulBärsjal Bambu soft - SierraBärsjal Bambu soft - VitBärsjal Bambu soft - PlommonBärsjal Bambu soft - Mörk BlåBärsjal Bambu soft - TaupeBärsjal Bambu soft - Silver GreyBärsjal Bambu soft - Dark Taupe
695 kr
Tillfälligt slut i lager

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp*

Snabba leveranser

Information

Aldoria Bambu Soft är en bärsjal i silkesmjuk bambutrikå. Den är särskilt lämplig för nyfödda 0-6 månader men kan användas tills barnet blir ca 1 år. När barnet närmar sig 10 kg i vikt kan man behöva en stabilare sjal. Medelvikt för en ettåring är ca 10 kg, men det kan variera rätt mycket mellan olika barn.

Aldoria Bambu Soft har snabbt blivit en favorit hos nyblivna föräldrar. Det som utmärker Aldoria Bambu Soft från andra trikåsjalar är främst att den är så sval även i varma sommardagar och varmt klimat samt att den är ovanligt mjuk. Bambufibern liknar silke på så sätt att den släpper ut fukt och värme mycket bra när det är varmt, men håller värmen när det är kallt. Bambun är även när det gäller mjukheten lik silke i kvalitén.

Amning: Fungerar bra medan man bär barnet i sjalen.

Knytbarhet: Tack vare att tyget är så smidigt är det rätt lätt att få till bra knytningar med den. Sjalen har ett mittenmärke, som gör det enklare att hålla reda på sjalen när man börjar knyta.

Värmefaktor: Bambun har sådana egenskaper att den andas och den ribbade strukturen hjälper till att leda bort värmen ytterligare vilket håller dig och ditt barn svala när det är varmt ute. Vid motsatt väder ser strukturen i bambufibrerna till att behålla värmen.

Ålder/Vikt på barnet: Från födsel upp till 1 år. Går även utmärkt att använda till prematurer.

Bärställningar: Liggande vid bärarens bröst, sittande med ansiktet mot bäraren med ansiktet utåt.

Storlek: 0,5 x 5 m, ändarna på sjalen är snedskuren. Denna längd passar alla!

Material: Ett tunt material av 100 % bambutrikå. Tyget är ribbat på utsidan och slätt på insidan mot barnet. Att tyget delvis är ribbat hjälper ytterligare till att leda bort värmen från dig och barnet. Det mjuka tyget gör att den känns härlig till riktigt små barn. Bambu är ett allergivänligt material. Bambutextil är också naturligt antibakteriell och behöver därför ingen anti-mikrobiell behandling med tillsatta kemikalier.

Tvättråd: Tvätta i 40 grader. Torktumla föredras och den behåller då formen och mjukheten bäst. Går att tvätta i 60 grader men sliter mer på sjalen då. Använd inte mjukmedel.

Miljö: Aldoria Bambu Soft består till 100% av bambutrikå. Bambu förbrukar väldigt lite resurser vid odling, vilket gör den till ett miljövänligt alternativ till bomull. Bambufibern till Aldoria Bambu Soft framställs också i en miljövänlig process. Avloppsvattnet renas och kemikalier återvinns i stor utsträckning. Beredning och färgning sker enligt GOTS standarder.

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig