Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
0 träffar
Populärast
Visar 0 av 0 produkter

Dockskåpsmöbler i trä

Med ett helt sortiment av vackra, snygga, gammaldags och moderna dockskåpsmöbler får barnen chans att själva inreda efter smak och intresse. Här ger du dem fria tyglar att utveckla sin kreativitet och skapa roliga lekar som kan hålla dem glada och lekfulla i timmar. Vi erbjuder möbler för alla typer av rum, vilket gör att barnen enkelt och på ett roligt sätt kan skapa sitt första egna hem och få sina dockor att känna sig direkt som hemma.

Skapa din egen inredning med dockskåpsmöbler

Att leka med dockskåp är roligt på många olika nivåer. För det första får barnen lov att skapa en helt egen värld för sina dockor och låta dem ta sig an spännande äventyr. Här kan lekar ta plats i timmar och barnen får själva lov att vara den som bestämmer vad som händer under taket. Men roligast av allt är nog att få inreda helt på egen hand. Med rätt dockskåpsmöbler i många olika former och stilar får barnen inte enbart bestämma inredningsstil, utan även var allt i huset ska placeras - här är det enbart barnen som bestämmer.

Möbler som skapar ett hem att trivas i

I vårt sortiment hittar du flera verklighetstrogna möbler som gör lekarna så mycket mer realistiska. Eftersom vi erbjuder möbler för alla olika typer av rum finns det mycket plats för kreativitet och lek, och då barnen själva får styra kan inredningen ta spännande former. Kanske vill de testa på att kombinera kök och tv-rum så dockorna kan kolla på tv medan de lagar mat och även äter. Eller varför inte placera flera sängar i vardagsrummet så dockorna och alla deras gäster kan ha pyjamasparty framför en spännande film. Överraska dina barn med flera av våra dockskåpsmöbler och låt dem själva få inreda sitt första egna hem. Hos oss handlar du både tryggt och smidigt, och får dessutom paketet levererat hela vägen hem.