Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
2 träffar
Populärast
Visar 2 av 2 produkter
1

Vinteroverall till barn & baby

Vinteroverallen är ett praktiskt klädesplagg som håller den lilla varm under kalla och snöiga månader. Overallen är utformad för att hålla barnen varma, torra och bekväma under vinterlekar och utomhusaktiviteter. En vinteroverall ska hålla för förskola, skola och lekstunder i pulkabacken – bland annat! Overallen är lika bekväm som den är nödvändig.

Vinteroverallen är en viktig investering för föräldrar som vill se till att deras barn är varma och bekväma under vinterns kyla. Genom att välja en overall med omsorg och med hänsyn till viktiga faktorer som material, andningsförmåga och vattentäthet - kan du se till att ditt barn kan njuta av utomhuslek även när temperaturerna sjunker.

Här hittar ni även vinteroverall för såväl bebis som förskolebarn i olika färger och utföranden.

Vanliga frågor

Vilka åldrar är vinteroveraller lämpliga för?
Hos oss på BabyWorld hittar ni vinteroveraller till alldeles nyfödda bebisar upp till barn i lägre skolåldern.
Vad är viktiga funktioner att leta efter i en vinteroverall?
Det kan vara fördelaktigt att se sig efter en overall som erbjuder god värmeisolering, vattentäthet eller vattenavvisning, andningsförmåga, justerbara detaljer och reflekterande material för ökad synlighet.
Vad är skillnaden mellan dunfodrade och isolerade vinteroveraller?
Dunfodrade overaller använder naturlig dunisolering för att hålla värme, medan syntetiskt isolerade overaller använder konstgjorda material såsom polyesterfiber för samma syfte.
Hur rengör jag en vinteroverall?
Instruktioner för rengöring kan komma att variera beroende på overallens material. Tipset är att följa tillverkarens råd, men i allmänhet kan de flesta vinteroveraller tvättas i maskin med skonsam tvätt och torkas på låg värme. Läs produktens tvättrådslapp för närmare information.
Kan man använda en vinteroverall i bilbarnstolen alternativt babyskyddet?
Det rekommenderas inte att ha särskilt tjocka plagg på sig i en bilbarnstol. Det beror på overallens tjocklek och passform. Ibland kan tjocka overaller förhindra att säkerhetsbältet spänns åt ordentligt. Att ta av overallen eller använda ett tunnare lager under säkerhetsbältet kan vara säkrare.
Vad är ett snölås?
Ett snölås är en elastisk kant längst ned på overallens ärmar och ben. Snölåset hjälper till att förhindra snö och kyla från att tränga in under vinteroverallen – vilket håller barnet varmt och torrt.