Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
35 träffar
Populärast
Overall Grey Melange Bumble B
Bumble B
Overall Grey Melange
Outlet 70%
105 kr349 kr
Babyoverall - Pebble Green Elodie
Elodie
Babyoverall - Pebble Green
Outlet 50%
600 kr1 199 kr
Rocky Babyoverall - Black Lindberg
Lindberg
Rocky Babyoverall - Black
Outlet 30%
440 kr629 kr
Babyoverall Fog Fixoni
Fixoni
Babyoverall Fog
Outlet 30%
419 kr599 kr
SS22 Babyoverall - Cartouche Fixoni
Fixoni
SS22 Babyoverall - Cartouche
Outlet 30%
244 kr349 kr
Uvdal Babyoverall Beet Red Lindberg
Lindberg
Uvdal Babyoverall Beet Red
Outlet 50%
400 kr799 kr
Visar 24 av 35 produkter
12

Overall till barn & baby

Håll humöret och värmen uppe i vinter genom att klä ditt barn i en kvalitativ overall. Iklädd en sådan kan de ta sig an även de största snöutmaningarna, om det så är att göra snöänglar, bygga snöslott eller åka pulka nerför områdets alla backar. Vi erbjuder overall för såväl nyfödda som äldre barn för att se till att hela familjen ska hålla sig varm i vinter. Välj mellan flera olika storlekar, färger och designer - alla med hög kvalitet och skyddande material.

En värmande overall för barn

Vi har många kalla månader per år här i Sverige, alla med sina egna charmiga fördelar och egenskaper. Under vintern må temperaturen sjunka och sprida kyla över vårt avlånga land, men med rätt kläder kan man med en gosande värme njuta av allt som vintern faktiskt har att erbjuda. Iklädd en overall blir vintern snart helt fantastisk, en overall för barn tillåter nämligen barnet att vara ute i timmar och leka i snön utan att bli varken kall, blöt eller i värsta fall sjuk. En overall för baby ser till att de allra yngsta i familjen också får lov att äventyra och upptäcka världen när den är så vackert snöbelagd. Kanske är det dags att göra sin livs första snöängel? Eller kanske bygga en snögubbefamilj som efterliknar er egen? Med en overall för bebis eller barn kan ni spendera mycket rolig tid utomhus tillsammans.

En overall för såväl nyfödd som äldre

För att alla barnen i familjen ska kunna få ut så mycket som möjligt av vintern erbjuder vi ett sortiment av overaller för barn i olika åldrar. Här hittar du allt från små overaller för nyfödda till större ytterkläder till de äldre. Genom att klä dem varmt och skyddande ser ni till att lekarna inte slutar i sura miner på grund av att de blir blöta och kalla. Det finns även många trevliga designer att välja mellan, så att barnen ska kunna välja färg och mönster som hen kommer känna sig som allra bekvämast i. Beställ direkt från vår hemsida och gör vintern varm och rolig.