Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

Resa Smidigt 
med barn

3 oumbärliga produkter
för småbarn

Välkommen till vår inspirationsida där vi utforskar konsten att resa smidigt med barn. Oavsett om du planerar en långsemester i Sverige eller utomlands, eller bara en weekendutflykt till mor- och farföräldrarna kan resor med småbarn vara både utmanande och givande. Men frukta inte! Vi är här för att underlätta din resa och göra hela upplevelsen bekvämare för både dig och dina små äventyrare.
 
I denna guide, kommer vi att fokusera på tre oumbärliga produkter som kan göra en märkbar skillnad i din reseupplevelse. Dessa produkter är noggrant utvalda för sin funktionalitet, komfort och praktiska användbarhet, och vi kommer också inkludera tillbehör som kan komplettera och förbättra din resa med barn.
 
Så låt oss utforska världen av resor med småbarn och upptäcka hur dessa tre produkter och deras tillbehör kan göra din nästa resa smidigare och mer minnesvärd.

Bugaboo Butterfy

Bugaboo Butterfly kan fällas ihop på en sekund och är den smarta barnvagnen för storstaden eller resan.

Bugaboo Butterfly följer riktlinjen IATA, vilket innebär att dess hopfällda mått ryms inom vad som tillåts för handbagage. Vi rekommenderar att du kontrollerar flygbolagets specifika regler, då dessa kan variera.

Butterfly låter dig upptäcka världen, ett äventyr åt gången. Klicka nedan för att utforska dess funktioner. 

 

Fälls ihop på en sekund
Fäll ihop och fäll upp Butterfly på bara en sekund. Allt som behövs är en hand, med den andra kan du bära ditt barn eller smutta på din latte.
Gott om förvaringsutrymme
Den stora bagagekorgen under Butterfly kan nås från båda sidorna, så att du kan ta med allt som behövs för en dag på stan. 
Ultrakompakt
Med en vikt på endast 7,3 kg, fälls Bugaboo Butterfly ihop till ett ultra kompakt paket, vilket gör den perfekt för livets olika resor.
Förstklassig komfort
Med en stor lutbar sittdel, en utfällbar sufflett och ett justerbart benstöd sover man alltid lika gott.

Bugaboo Butterfly Transportväska

Skydda din Bugaboo Butterfly från smuts och repor med Bugaboos kompakta, hållbara och lätta transportväska.
  • Får plats på bagagehyllor (IATA-kompatibel)
  • Hållbara och vattenavvisande tyger
  • Stoppad och förstärkt botten för extra skydd
  • Lättåtkomligt fack så du enkelt kan dra ut och stoppa i vagnen
  • Lätt att bära i handtaget eller bär den som en ryggsäck
  • Justerbara vadderade axelremmar för extra komfort
  • Tillräcklig plats för att ta med lite extra, som en bygel eller ett regnskydd
  • Blixtlås och kardborrbandsförslutning håller vagnen säkert på plats
  • Kan vikas ihop prydligt när den inte används, och passar i barnvagnens bagagekorg under sittdelen
  • Praktisk namnlapp att skriva på medföljer

Shoppa nu

Bugaboo Stardust

Bugaboo Stardust kombinerar rymdteknik med designgenialitet för att skapa en ultrakomfortabel, allt-i-ett, 1-sekunds pop-up resesäng. Oavsett om du som förälder reser, besöker vänner och familj eller helt enkelt rör dig runt i huset från rum till rum—ger Stardust föräldrar och deras barn frihet och komfort var de än är.
 

Fälls upp på 1 sekund

Bugaboo Stardusts enkla uppfällning på 1 sekund gör att det aldrig har varit enklare att få barnet att somna eller vara redo att leka. Bugaboo Stardusts unika design innebär att den förblir i ett stycke. Den kräver ingen montering, inga speciella tekniker—den fälls helt enkelt upp och är redo att användas på 1 sekund. Den inbyggda madrassen fälls ihop igen i en enkel rörelse på bara 3 sekunder, utan att behöva ta bort madrassen.
Kan jag ersätta madrassen med en annan madrass?
Nej, madrassen som inkluderas i Bugaboo Stardust har designats och testats specifikt för Bugaboo Stardust. Att byta madrassen mot en annan madrass kan påverka produktens säkerhet och prestanda.
Vad är unikt med Bugaboo Stardust?
Den senaste innovation kombinerar teknik från rymdfartsindustrin med smart design för att skapa en mycket bekväm allt-i-ett-resesäng som fälls upp på en sekund. Bugaboo Stardust är enkel att använda och transportera och skapar en bekväm, trygg plats där din bebis kan leka eller sova, oberoende av var ni beger er.
Är Bugaboo Stardust lämplig från födseln?
Ja, du kan använda Bugaboo Stardust från dag ett. Produkten inkluderar även en säng för spädbarn som fästs med dragkedja, vilket gör det enklare att lägga ditt nyfödda barn och att lyfta upp dem utan att behöva böja dig ner.
Upp till vilken ålder/vikt/längd kan babysängen som fästs med blixtlås användas?
Den kan användas tills din bebis väger 9 kg och/eller är 89 cm lång, eller när ditt barn börjar vända på sig och sitta upp.

Oavsett årstid och plats kan det vara smidigt att införskaffa diverse tillbehör till din Bugaboo barnvagn. Tillbehör förbättrar hela vagnsupplevelsen och förlänger hållbarheten hos vagnen.