Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

Cybex

Cybex är ett ledande varumärke inom barnsäkerhet och tillverkar barnvagnar, babyskydd, bilbarnstolar.

På denna sida har vi samlat allt du kan behöva veta om Cybex barnvagn Talos S Lux. Talos S Lux är en barnvagn som klarar sig lika väl i stan som på landet. Vagnen erbjuder komfortabel stötdämpning för terräng, punkteringssäkra hjul och en sufflett i storlek XXL med vindskydd. Talos S Lux är lika smidig som den är gedigen och erbjuds i flera fina färger.

CYBEX TALOS S LUX

Talos S Lux är designad med både barnet och föräldern i åtanke. Barnvagnen är banbrytande och kombinerar stil, funktionalitet och avancerade funktioner för att ge föräldrar en överlägsen upplevelse när det gäller att manövrera sina små. Talos S Lux erbjuder en bekväm och säker åktur samtidigt som den har en elegant och modern design.

En av de utmärkande egenskaperna hos Cybex Talos S Lux är dess mångsidighet. Vagnen är lämplig för användning från födseln upp till cirka fyra år och tillgodoser ditt barns förändrade behov när hen växer.

Vagnens komponenter

Chassit erbjuder enhandsfällning, så att du enkelt kan fälla ihop vagnen med bara en anspråkslös gest. Detta är särskilt praktiskt när du jonglerar med andra uppgifter eller har händerna fulla. Barnvagnen har också en generös förvaringskorg under, som ger gott om plats för skötväskor, leksaker och andra nödvändigheter du kan behöva när du är på språng.

Sittdelen kan fällas ned till fullt liggläge, vilket gör att barnet kan ligga platt och sova bekvämt under utflykter. När ditt barn växer kan sätet justeras till flera positioner, inklusive en upprätt sittställning, så att barnet kan utforska världen omkring sig.

Liggdelen har en rymlig och mysig interiör som ger den lilla en mysig och ombonad sovplats. Den mjuka, luftiga madrassen säkerställer optimal komfort och stöd, så att ditt barn kan njuta av en fridfull sömn medan ni är ute och promenerar.

Vad ingår i en Cybex Talos S Lux?

Vid köp av en sittvagn ingår: Hjul, Sittdel, Varukorg, Bygel, Sufflett & Vindskydd

Vid köp av en Duovagn ingår även: Cot S Lux

Cybex Talos S Lux - Äventyr från nyfödd

Säkerhet är högsta prioritet hos Talos S Lux. Vagnen har en säker fempunktssele som håller ditt barn säkert fastspänt, vilket minimerar eventuella risker under promenader. Dessutom har Talos S Lux ett robust fjädringssystem som absorberar stötar och vibrationer, vilket säkerställer en mjuk och bekväm körning över olika terränger.

Fempunktssele

Hitta den perfekta passformen med bara en hand. Säkrar ditt barn på några sekunder! En fempunktsele används i bilbarnstolar såväl barnvagnar för att säkert fästa barnet - Cybex Talos S Lux är inget undantag!

Såhär fungerar en fempunktsele:
  1. Axelremmar: Dessa remmar går över barnets axlar. De hjälper till att förhindra barnet från att glida ur sittdelen framåt i händelse av en plötslig inbromsning.
  2. Midjerem: Midjeremmarna går runt barnets höft. Den bidrar till att hålla barnet säkert i sittdelen och förhindrar barnet från att krångla sig ur selen.
  3. Skrevrem: Denna rem går mellan barnets ben. Den ser till att barnet inte kan glida ur sätet nedåt.
  4. Två remmar som går över barnets axlar och korsar över bröstet: Dessa remmar ansluter axelremmarna och går diagonalt över bröstet för att säkra barnet i sätet och förhindra att det kan luta sig framåt eller flytta sig ur position.

Fempunktselen på Talos S lux är lika bekväm för den lilla som den är smidig för dig som förälder. Selen går okonstlat att dra åt med en hand och sitter åt på precis rätt ställen.

Barnvagnspaket med Cybex

Tips på olika tillbehör

Att köpa till tillbehör till en barnvagn kan avsevärt förbättra din totala upplevelse som förälder och ge ytterligare bekvämlighet, komfort och funktionalitet. Hos oss på BabyWorld hittar du allt som kan tänkas behöva för att utöka vagnens trevnad - för både dig och ditt barn.

Teknisk information

Nedan kan du ta del av Talos S Lux och dess vikt, mått, kapacitet och material.

Vikt
Sittvagn: 14,2 kg

Liggdel: 4,6 cm

Mått
Mått sittvagn:

Uppfälld

Längd: 81 – 91 cm
Bredd: 60,5 cm
Höjd: 100 – 110 cm

Nedfälld

Längd: 30 cm
Bredd: 48,5 cm
Höjd: 60 cm

Mått liggdel:

Uppfälld:

Längd: 84,5 cm
Bredd: 41 cm
Höjd: 31,5 cm

Hopvikt:

Längd: 84,3 cm
Bredd: 41 cm
Höjd: 18 cm

Kapacitet
Sittdel:

Maxvikt på barnet: 22 kg

Liggdel:

Maxvikt på barnet: 9 kg

Material
Tyg: 100% PES - polyetersulfon (polyester)

Chassi: aluminiumram med plastdelar

Köp Cybex Talos S Lux nu

Montering, funktioner och övrig info

Sammanfattningsvis är Talos S Lux från Cybex en sofistikerad och praktisk barnvagn som ger en säker och bekväm barnvagnstid för både ditt barn och dig. Med sin eleganta design, säkerhetsfunktioner och enkla att använda, går vagnen att integreras med Talos S resesystem, och erbjuder en sömlös och elegant lösning för föräldrar på språng. Ge ditt barn den lyx och lugn de förtjänar med Talos S Lux Cot.

Nedan video presenterar allt du kan tänkas att behöva veta innan du köper en Cybex Talos S Lux.

Var god godkänn marknadsföringscookies för att se videon.

Till toppen av sidan