Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

Barnvagnstillbehör

Tillbehör för barnvagnar kan förbättra bekvämligheten, funktionaliteten och säkerheten för både barn och förälder. På denna sida har vi samlat information om populära barnvagnstillbehör och dess funktioner.

Åkpåsar

Åkpåsen är idealisk för användning under det kallare vinterhalvåret. Den är utformad som en fodrad och vadderad sovsäck eller påse som du placerar inuti barnvagnens babyskydd alternativt sitt- eller liggdel.

Åkpåsen erbjuder extra isolering och skydd mot vind, kyla och snö. Det är viktigt att välja en åkpåse som är lämplig för ditt klimat och din barnvagnsmodell. Det finns olika varianter att välja mellan med olika isoleringsnivåer och designfunktioner. Det kan vara bra att läsa produktbeskrivningar och recensioner samt konsultera tillverkarens rekommendationer för att hitta rätt åkpåse för dina behov.

Ett urval av gosiga åkpåsar

Dynor

En dyna för barnvagn ger extra komfort och stöd för barnet. Dynor är vanligtvis mjuka, vadderade och placerade på sitsen eller liggdelen av barnvagnen. En barnvagnsdyna kan vara särskilt användbara för spädbarn som inte kan sitta helt själva och behöver extra stöd. Det är viktigt att välja en dyna som är lämplig för din barnvagnsmodell och att följa tillverkarens anvisningar för korrekt användning och underhåll av dynan.

Dynor för alla barnvagnar

Ståbrädor

Ståbrädan är ett praktiskt alternativ för familjer med äldre barn som är för gamla för att sitta i barnvagnen, men ändå behöver en viss hjälp vid längre promenader eller utflykter.

Ståbrädor fästs vanligtvis på barnvagnens chassi och placeras på baksidan av vagnen. De är utformade som en plattform med en antihalkbeläggning för att ge säkert grepp för barnets fötter. Ståbrädor kan vara justerbara i höjd och bredd för att passa olika barnvagnar och barnets längd. Detta gör det möjligt att hitta en bekväm och ergonomisk position för barnet att stå på brädan.

Ståbrädor har en maxvikt och en rekommenderad åldersgräns för användning. Det är viktigt att följa tillverkarens anvisningar för att säkerställa att brädan används korrekt och säkert.

Utöka vagnens kapacitet

Hållare

En mugghållare för barnvagn är en praktisk accessoar som fästs på barnvagnens chassi eller handtag för att ge föräldrarna en bekväm plats att förvara drycker.

Utöver mugghållare finns det även hållare för mobiltelefon samt snacksbrickor, som underlättar när barnen vill äta något i vagnen.

Förenkla förvaringen och vardagen

Myggnät

Ett myggnät till barnvagn är ett skyddande tillbehör som används för att hålla insekter som myggor, flugor och andra störande insekter borta från barnet när hen befinner sig i barnvagnen. Det är speciellt användbart under sommar- och vårmånaderna när insekterna är mer aktiva.

Ett myggnät till barnvagn är ett värdefullt tillbehör för att skydda barnet mot insekter under utomhusaktiviteter. Det ger föräldrarna trygghet genom att minimera risken för insektsbett och obehag för barnet. Myggnätet är enkelt att använda och kan vara ett viktigt tillskott till barnvagnen under sommaren eller i områden där insekter är vanliga.

Insektsnät finns i universella varianter som passar till alla sorters sitt- och liggvagna, medan vissa är designade för specifika modeller och varumärken.

Håll insekterna borta

Regnskydd

Regnskydd till barnvagn är nödvändigt under nästintill alla årstider. Regnskyddet skyddar både den lilla och vagnen från att bli onödigt blöta under väderförhållanden som regn och snö.

Vissa regnskydd är universala och kompatibla med alla sorters märke på barnvagnar samt både ligg- och sittdel, medan andra är designade för en viss modell eller del.

Regnskydd har allt som oftast ventilationsluckor för behaglig temperatur och luft i barnvagnen, och i vissa fall ett skydd av olika hög SPF.

Håll bebis och vagn torr

Barnvagnshänge

Barnvagnshänge är ett dekorativt tillbehör utsmyckat med roliga leksaker. Barnvagnshänget hängs inom räckhåll på suffletten på barnvagnen under promenader eller eller på babyskyddet. Barnvagnshänge är ett sätt att underhålla och engagera barnet samtidigt som det ger en personlig touch till barnvagnen.

Botanisera bland våra barnvagnshängen

Organizers

En organizer gör vad den heter - organiserar dina tillhörigheter när du är på språng med barnvagn. En organizer hängs oftast på barnvagnens handtag och gör dina ägodelar lättilgängliga på promenader.

En barnvagnsorganizer är ett användbart tillbehör som ger föräldrarna extra förvaringsutrymme och gör det enklare att hålla ordning på viktiga saker. Det ger en praktisk lösning för att ha blöjor, våtservetter, flaskor, mobiltelefoner eller andra nödvändigheter inom räckhåll.

Ordning och reda i vagnen

Till toppen av sidan