Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp*

Snabba leveranser

GuiderVarumärken
6 träffar
Populärast
Spegel XL2 Med Belysning Besafe
Besafe
Spegel XL2 Med Belysning
319 kr
Spegel Axkid
Axkid
Spegel
295 kr
Easy View Bilspegel Diono
Diono
Easy View Bilspegel
249 kr
Bilspegel Babblarna
Babblarna
Bilspegel
329 kr
Visar 6 av 6 produkter
1

Bilspegel till bilen – ha full koll på barnet under bilresorna

Undvik stressiga situationer i bilen med hjälp av en bilspegel. En baksätesspegel är en bilspegel som underlättar för dig som kör. Med en rätt monterad bilspegel till barn så kan man, som förare, ha god uppsikt över barnet som sitter i baksätet fastän att hen sitter i en bakåtvänd bilbarnstol. Om ditt barn gråter och du inte kan se det är det lätt att du blir orolig och stressad, i trafiken kan det leda till onödig stress och i värsta fall olyckor. En bilspegel låter dig smidigt ha visuell kontakt med din baby. Här klickar du enkelt hem en bilspegel som underlättar bilresorna med små barn.

Vanliga frågor

Måste man ha en baksätesspegel?

Att ha bilspegel är inget måste – men det underlättar främst för dig som förälder. Som framför allt nybliven förälder är det lätt att stressa upp sig när barnet gråter eller är missnöjt. Under bilresan kan det kännas extra jobbigt då det kanske inte går att stanna bilen på en gång. Med hjälp av en smart och enkel spegel kan du som förälder alltid ha full koll på barnet som sitter i en bakåtvänd bilbarnstol.

Hur fungerar en bilspegel?

Speglarna är tillverkade av barnsäker plast och de ger en så bra vinkel att du nu kan se ditt barn oberoende av hur det rör sig i sin bilbarnstol. Det finns flera typer av bilspeglar till barn, vissa kan rotera i 360 grader och vissa har en inbyggd belysning så att du har god uppsikt även vid mörkerkörning. Med en baksätesspegel kan du ta det lugnt och slippa stressen av att inte veta vad som händer i baksätet av bilen.

Hur fäster man en baksätesspegel?

Hos oss på BabyWorld hittar du flera olika typer av bilspeglar till bilen. Gemensamt är att de är lätta att sätta upp, man fäster dem helt enkelt med hjälp av ett band som träs runt om nackstödet i baksätet. Väl på plats på baksätets nackstöd kan du nu övervaka ditt barn från bilens backspegel i framsätet.