Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
9 träffar
Populärast
Visar 9 av 9 produkter
1

Bältessamlare & bältesskydd till bilbarnstol

I vårt utbud hittar du praktiska tillbehör som underlättar vardagen med barn i bilen. Bältessamlare förhindrar ditt barn att själv ta sig ur bilstolen genom att hålla ihop bilstolen egna bälten. Från Cybex kommer den innovativa SensorSafe-klämman som larmar din mobil via push-notiser. Här köper du även lösa bältesskydd, mjuka muddar att fästa på bilstolens bälte så att det inte skaver mot barnets ömtåliga hud.

Innovativa tillbehör

Det står inte länge på förrän barn försöker ta sig ur bilbarnstolen på egen hand. I takt med att ditt barn blir äldre kan det vara en god idé att säkra upp bilbältet med ett par bältesspännare. Dessa förhindrar effektivt att ditt barn själv kan öppna bälteslåset och på så sätt ta sig ur bilstolen. Från Cybex kommer den innovativa SensorSafe som fästs på bilstolens säkerhetsbälte och kopplas upp mot din smartphone. SensorSafe skickar push-notiser till din mobil om ditt barn lyckas öppna den. Den övervakar även temperaturen i bilen och larmar om det blir för varmt eller kallt. SensorSafe kan också meddela dina nödkontakter och dela information om var bilen befinner sig. Finns i två storlekar, till babyskydd och bilstolar (läs mer om vilka modeller den passar på under produktinformationen).

Mjuka muddar förhindrar skavande bilbälten

Oftast ingår mjuka muddar när du köper en bilbarnstol. Hos oss kan du även köpa dem som lösa tillbehör, praktiskt om de skulle ha råkat kommit bort av olika anledningar. Eftersom barnens hud är extra känslig känns det skönt med ett par vadderade skydd, inte minst om ditt barn ofta somnar i bilen!

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.