Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp*

Snabba leveranser

GuiderVarumärken
166 träffar
Populärast
Åkpåse Mini Yukon - Jungle Green Cottonmoose
Cottonmoose
Åkpåse Mini Yukon - Jungle Green
999 kr
Åkpåse - Grey Melange Thule
Thule
Åkpåse - Grey Melange
1 595 kr
+1
Nuka Åkpåse - Turbulence Konges Slöjd
Konges Slöjd
Nuka Åkpåse - Turbulence
Outlet 30%
979 kr1 399 kr
Åkpåse (2021) - Gorgeous Grey Joolz
Joolz
Åkpåse (2021) - Gorgeous Grey
15% Joolz
1 147 kr1 349 kr
+2
Åkpåse (2021) - Classic Blue Joolz
Joolz
Åkpåse (2021) - Classic Blue
15% Joolz
1 147 kr1 349 kr
+2
Åkpåse Footmuff - Oat Beige Najell
Najell
Åkpåse Footmuff - Oat Beige
Nyhet
1 399 kr
+5
Åkpåse - Aviator Brown Elodie
Elodie
Åkpåse - Aviator Brown
Nyhet
1 690 kr
+9
Åkpåse - Utility Green Elodie
Elodie
Åkpåse - Utility Green
Nyhet
1 690 kr
+9
Visar 120 av 166 produkter

Åkpåsar till liggvagn, sittvagn och babyskydd

En åkpåse till både barnvagn och babyskydd gör det först och främst mysigare och bekvämare för barnet, oavsett väderlek. När det är kallt och regnigt eller snöigt ute så hjälper åkpåsen även till med att hålla barnet varm och torr i vagnen. En åkpåse för babyskydd passar sig perfekt när bilen är kall och inte hunnit bli uppvärmd ännu, samt i fall där ni med hjälp av adaptrar kör bebis i babyskyddet direkt på chassit. I vårt breda sortiment hittar du både åkpåse till liggvagn och åkpåse till sittvagn i flera olika färger, designer och storlekar. Med dessa blir det både skönt för barnet och dessutom blir de även snygga detaljer att ha i vagnen.

Vanliga frågor

Måste man ha både åkpåse för liggdel och sittdel?

Oftast, ja. Åkpåsar för liggdel är ofta för små för sittdel och vice versa. Åkpåsarna innehar även funktioner designade för respektive del.

Måste man ha åkpåse eller räcker det med filt?

En åkpåse hjälper till att hålla ruskigt väder ute samtidigt som den värmer, medan en filt ofta blir blöt och kall. Under det kallare vinterhalvåret rekommenderar vi en åkpåse, men så fort det blir varmare räcker det gott och väl med en tunnare filt.

Hur ska man klä barnet i åkpåse?

Det beror givetvis på barnets egen temperatur. Vissa barn är väldigt varma av sig, medan vissa lätt fryser – sådant vet du som förälder bäst själv. Innan du klär barnet kan du fundera över hur länge ska ni vara utomhus. Vid längre promenader kan det vara fördelaktigt att klä barnet med ytterkläder inne i åkpåsen. Även i fall där barnet snart ska upp ur åkpåsen och leka utomhus. Ska ni ta en kortare promenad och snart är inne igen – kan det räcka med endast varma kläder som fleeceoverall, fleecetröja och mössa. Alternativt en extra filt.