Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
7 träffar
Populärast
Visar 7 av 7 produkter
1

Åkpåsar till babyskydd - perfekt för de små som föds under det kallare vinterhalvåret

På denna sida hittar du en typ av åkpåse som är utformad för att passa i ett babyskydd eller en bilbarnstol. Den fyller samma funktion som en vanlig åkpåse till barnvagnen genom att hålla barnet varmt och bekvämt under kalla väderförhållanden.

Åkpåsen till babyskydd är vanligtvis formad som en vadderad sovsäck och är utrustad med öppningar för selehålen på babyskyddet. Det gör att du kan fästa babyskyddet i bilen eller i en barnvagn med åkpåsen på plats. På så sätt kan du enkelt förflytta ditt sovande eller vilande barn från bilen till barnvagnen utan att behöva ta av åkpåsen.

Precis som med åkpåsar till barnvagnar finns åkpåsar till babyskydd i olika modeller, storlekar och material. Många åkpåsar till babyskydd har även justerbara dragkedjor eller knappar längs sidorna för enkel öppning och stängning.

Vanliga frågor

Vad är skillnaden mellan en åkpåse för barnvagn och en åkpåse för babyskydd?
En åkpåse för babyskydd är speciellt utformad för att passa över ett babyskydd eller en bilbarnstol, medan en åkpåse för barnvagn är avsedd att användas i barnvagnens ligg- eller sittdel.
Hur fäster jag åkpåsen i babyskyddet?
Åkpåsar för babyskydd har öppningar för selehålen på babyskyddet. Du kan enkelt fästa åkpåsen genom att trä selebanden genom dessa öppningar och sedan fästa babyskyddet som vanligt.
Kan jag använda åkpåsen i bilen?
Nej, åkpåsar för babyskydd är inte avsedda att användas i bilen under färd. De är främst designade för att ge extra värme och komfort när du använder babyskyddet utanför fordonet.
Finns det åkpåsar för olika babyskyddmodeller?
Ja, det finns åkpåsar som är specifikt utformade för olika babyskyddmodeller. Det är viktigt att kontrollera att åkpåsen är kompatibel med ditt specifika babyskydd innan du köper den.
Kan jag använda åkpåsen även när jag använder babyskyddet i barnvagnen?
Ja, många åkpåsar för babyskydd är utformade för att vara kompatibla med barnvagnar. Du kan använda åkpåsen när du fäster babyskyddet på barnvagnens chassi.