Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
189 träffar
Populärast
Visar 168 av 189 produkter

Barnmuggar & barnflaskor till barn & bebis

Här finner du ett stort urval BPA-fria muggar och flaskor av kvalitetstillverkning till förmånliga priser. Du finner allt från populära Frost-motiv till färgglada Skip Hop-flaskor och fräscha muggar från Done By Deer och mycket mer! Botanisera bland muggar och flaskor i fina färger och motiv, av säkert utformade material som bland annat silikon och melanin. Du behöver inte leta någon annanstans – vi har allt du behöver! 

Med en personlig mugg eller flaska till hands kan du hålla vätskebalansen och humöret uppe hos ditt barn. Satsa på en BPA-fri och säker modell som är smidig att använda och rengöra. En omtyckt favoritfärg eller ett trevligt motiv är heller aldrig fel. Här hittar du många olika varianter, från kalasmuggar till vattenflaska med sugrör och spillfria muggar. Alla från välkända märken som exempelvis Rätt Start, Dr. Brown och Tommee Tippee.

Vanliga frågor

Hur väljer jag rätt mugg för mitt barn?
För att välja rätt mugg kan det vara bra att först veta vad du ska ha den till. Beroende på var ni befinner er eller i vilket syfte den ska komma att användas kan ni behöva olika funktioner. Hos oss på BabyWorld hittar du praktiska och fina barnmuggar till köksbordet, skötväskan och picknickkorgen.
Hur gör jag rent en barnflaska?
Det kan vara bra att skölja ur flaskan och tillhörande lock efter varje användning. Efter ett par dagar kan du rengöra den med mild tvål och vatten, samt göra rent med en borste inuti. Skölj sedan flaskan och lock med vatten noggrant så inget tvål är kvar, och låt flaskan sedan lufttorka upp och ner.