Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
4 träffar
Populärast
Visar 4 av 4 produkter
1

Det är inte lätt att komma åt alla delar av en nappflaska

För att barnens nappflaskor ska hålla sig rena och fräscha så länge som möjligt är det viktigt att rengöra dem efter varje matning. På så sätt håller du bakterier borta och kan garantera ditt barn mat utan rester från tidigare måltider. Dock kan det vara ganska svårt att komma åt ordentligt då flaskan kan vara både för djup och smal för den vanliga diskborsten. En flaskborste har en smalare design med lågt borst som gör att du når ända ner till botten och lättare kan rengöra alla kanter ordentligt.

Håll nappflaskor och tillbehör rena med en flaskborste

Rengöring av nappflaskor är en av många vardagssysslor som är viktiga för att hålla ditt lilla barn frisk. Med en praktisk flaskborste blir jobbet enkelt och väl genomfört. Den kan rengöra på ställen som en vanlig disktrasa eller dina händer inte klarar av att komma åt. Vi erbjuder borstar från Tommee Tippee, Philip Avent och Esska som alla är specialister på barn- och babyprodukter. På så sätt kan du vara säker att erbjudas hög kvalitet och smart design. Flaskborstar med olika storlekar på borstet gör att du enkelt kan rengöra både insidan på nappflaskan och små delar som dinappar.

Flaskborste och rengöringstillbehör online

Designen på flaskborstarna är anpassad för att ligga säkert i handen utan att glida, även när handtaget är vått. Genom att rengöra nappflaskan ordentligt med en flaskborste kan du vara säker på att få bort rester från mjölk, juice och puréer. Komplettera gärna med ett rengöringsmedel anpassat för nappflaskor och babytillbehör. Med naturliga enzymer hjälper det till att bryta ner även de mest envisa resterna. När du beställer rengöringstillbehör från oss på BabyWorld kan du räkna med snabba leveranser och bra service. Vi erbjuder både försäljning online och vi våra fysiska butiker.