Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
20 träffar
Populärast
Dinapp Esprit 2-pack Esska
Esska
Dinapp Esprit 2-pack
Outlet 30%
41 kr59 kr
Dinapp 2-Pack Babblarna
Babblarna
Dinapp 2-Pack
Outlet 30%
55 kr79 kr
2-pack Dinapp Filibabba
Filibabba
2-pack Dinapp
Outlet 50%
44 kr89 kr
Dinapp (2-Pack) EcoViking
EcoViking
Dinapp (2-Pack)
Outlet 70%
12 kr39 kr
Dinapp Standard 2-Pack Dr.Brown
Dr.Brown
Dinapp Standard 2-Pack
Outlet 70%
27 kr89 kr
Visar 20 av 20 produkter
1

Dinappar till nappflaskor i många modeller

Det är inte alltid en dans på rosor att lära det lilla barnet att äta från flaska. Hen är van vid bröstet och kan ha svårt att vänja sig vid den nya formen som kommer med en nappflaska. Då kommer någon av våra dinappar att komma väl till hands. Den underlättar vid övergången från att amma till att äta från nappflaska. En dinapp är utvecklad för att efterlikna formen av en bröstvårta för att kännas mer naturlig för bebisen. Här hittar du flera olika modeller som passar för nappflaskor från varumärken såsom MAM, Nuk och Tommee Tippee

Underlätta övergången från amning till flaska med dinappar

Med en kvalitativ dinapp blir övergången från amning till matning med nappflaska enklare. Det är inte alltid lätt för den lilla bebisen att vänja sig vid den nya formen av en flaska. Därför är dessa nappar formade för att likna bröstvårtan hos mamman. Det skapar igenkänning och trygghet hos barnet, vilket förhoppningsvis kan göra övergångsperioden lättare. Hos oss hittar du dinappar som passar med nappflaskor från flera olika varumärken. Bland annat Tommee Tippee, MAM och Philips Avent. Välj storlek på hål beroende på hur gammalt ditt barn är och vilken typ av vätska du har tänkt använda.

Dinappar från kvalitativa varumärken

För att hålla din dinapp fräsch rekommenderar vi även att du köper ett speciellt diskmedel anpassat för just nappflaskor och andra babyprodukter. De innehåller naturliga ingredienser, men tar samtidigt effektivt bort rester från mjölk, puréer och juice. Självklart är de helt fria från parfym och färgämnen. Att använda rätt typ av tillbehör kan ge barnet en mer positiv inställning till matstunderna. Därför har vi valt att erbjuda dinappar från varumärken där kvalitet och välgenomtänkt utformning står i fokus. Vår personal hjälper dig om du har frågor och vi finns både online eller i våra butiker.