Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Lekhagar


Med en lekhage får ditt barn en säker omringad plats att utforska sin närmiljö och träna sina färdigheter i, samtidigt som du får avlastning en kortare stund. I lekhagen sitter ditt barn skyddat från till exempel husdjur eller äldre syskon. Hos oss hittar du lekhagar i olika utföranden. Mjuka lekhagar med meshtyg och robusta lekhagar från BabyDan där en skön lekmatta även ingår i priset. Som alltid handlar du med snabb leverans hos oss på BabyWorld!

Filtrera

Svart
Vit
Babydan

Pris

2produkter

Lekhage en säker plats

Med en lekhage med sidostycken i mjukt meshtyg kan du alltid ha uppsikt över barnet samtidigt som du vet att barnet inte kan göra sig illa om det skulle ramla. Den mjuka lekhagen från Skip Hop har sidor av meshtyg så att du alltid kan se ditt barn. Lekhagen har även en avtagbar interaktiv lektavla som håller ditt barn sysselsatt en längre stund. Skip Hops hage levereras med väggfästen så du även kan använda sektionerna som rumsavdelare eller som skydd för en braskamin. Även lekhagen från EverEarth är mjuk och har mesh på sidorna. Lekhagen blåser du lätt upp med luft på endast några minuter och kan smidigt tas med på resor.

En egen skyddad plats

En lekhage ger ditt barn en egen vrå, skyddad från till exempel husdjur eller äldre syskon och du kan lämna rummet en kortare stund utan att behöva oroa dig för vad ditt barn kan hitta på. Så fort barnet börjar krypa eller ta sina första steg är det skönt med en barnsäker plats där barnet kan leka tryggt och säkert. Med en lekhage får ditt barn en säker omringad plats att utforska sin närmiljö och träna sina färdigheter i, samtidigt som du får avlastning en kortare stund. Hos oss hittar du lekhagar i klassisk modell från BabyDan där även en lekmatta ingår i priset och gör lekplatsen extra komfortabel för ditt barn. Välj fritt mellan olika modeller.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30